Reduceri!

Camera Video in Nasture i-Cheat S3 Pro cu Autofocus

Prețul inițial a fost: 2.000 lei.Prețul curent este: 1.799 lei.

Singura Camera Video in nasture ce are autofocus  si un senzor optic de 5Mpx! Camera poate trimite imagini Video Live in timp real la o calitate deosebita (are autofocus) dar poate face si Poze ce au o calitate deosebita. Camera i-Cheat S3 Pro combina o camera clasica ce trimite Live Video cu tehnologia autofocus ce trimite poze 4K.

Descriere

Functia de Auto Focus permite obtinerea unor imagini la o calitate foarte buna. Ajutorul tau poate obtine informatiile necesare mult mai repede si mai usor, fara ca tu sa fii tu nevoit sa faci anumite miscari in sala care pot fi interpretate ca suspecte de supraveghetori!

ATENTIE: NU confundati o Camera Obisnuita la care ajutorul tau de acasa face o captura de ecran la fereastra Live Video cu Camera S3 la care Camera face la propriu Poza si o trimite ajutorului tau de acasa.

O camera obisnuita care trimite Live Video are calitatea limitata. Ajutorul tau de acasa are un buton in aplicatie cu care se face o simpla captura de ecran a ferestei de video.

Diferenta este ca S3, atunci cand ajutorul tau de acasa apasa butonul de Poza 4K din aplicatie, camera primeste comanda de poza si practic camera face poza la propriu. Poza este apoi trimisa direct in aplicatie. Astfel poza este mult mai calitativa si este exact ca o poza facuta cu telefonul mobil.

Pachetul conţine

 • Mini Camera Video,
 • Baterie cu Buton de Urgenta si fir super subtire si flexibil,
 • Optional: Husa reglabila pt pus bateria pe brat(nu e obligatoriu pe brat bateria),
 • 20 x Nasturi de Schimbat restul nasturilor de la bluza,
 • Manual de Utilizare detaliat in format Video,
 • Se ofera suport cu Video Call pe Whatsapp la prima instalare daca este necesar,
 • Certificat de Garantie.

Specificatii Tehnice

 • Acumulator pana la 5 ore autonomie!
 • Buton de urgenta ce poate opri/reporni instant tot sistemul,
 • singura camera cu Autofocus,
 • cea mai mica camera: 4x2x0.3cm,
 • Camera Digitala de 5 Mpx,
 • nu trebuie sa apesi nici un buton, ajutorul tau controleaza de acasa tot!
 • ajutorul tau vede in timp Real in sala cu maxim 2 sec intarziere,
 • 12 nivele de calitate setabile in functie de viteza la internet,
 • buton de urgenta ce opreste instant sistemul pentru a nu putea fi detectat.
 • aplicatie usor si intuitiv de folosit
 • Optional: Husa Reglabila, speciala pt pus bateria pe brat.

Camera Video in Nasture cu Auto Focus

La camera cu autofocus, in functie de cum misti mana, lentila din interiorul nasturelui va regla automat claritatea imaginilor in functie de distanta dintre scris si camera. Astfel claritatea imaginilor este net superioara

Timpul necesar sa trimiti informatia scade si de pana la10 ori!

In functie si de indemanarea utilizatorului, timpul necesar trimiterii imaginilor ce contine informatia(subiectele sau ce vrei tu sa trimiti), scade de pana la 4 ori fata de o camera clasica cu focus manual!

Cu o singura poza, in 20-25sec poti trimite o intreaga foaie A4!

Scade de pana la 10 ori riscul de a fi deconspirat!

Vei trimite mult mai repede informatiile celui care te ajuta. Astfel nu vei mai avea nevoie de camera – o poti chiar si opri!

Nu mai esti nevoit sa faci manevre pe termen lung, de exemplu sa misti mana sau sa stai in anumite pozitii care ar putea fi interpretate ca fiind suspecte!

Camera din seria i-Cheat S3 Pro este singura camera ce are lentila cu autofocus! Am putea vorbi multe despre importanta functiei de Auto Focus, insa:

Mai bine te convingi singur!

Demo Camera Video i-Cheat S3 Pro

Comparatie i-Cheat S3 Pro vs Camera Obisnuita

Acumulator de mici dimensiuni cu autonomie mare

Acumulatorul reincarcabil utilizat, este unul de telefon mobil de mici dimensiuni si cu autonomie mare. Singurul fir care exista este intre camera si acumulator.

Camera este atat de mica incat nu se poate utiliza un acumulator suficient de mare incat sa aibe o autonomie satisfacatoare!  De aceea se utilizeaza un acumulator separat de camera cu autonomie up to 4h!

Camera este foarte mica si usoara – se poate monta la maneca!

Buton de Urgenta!

Desi poate parea banal, acest buton este extrem de util! Daca vezi ca in sala se vine un un detector (un aparat cu minim doua antene) si se plimba prin sala, atunci daca vei opri sistemul va fi absolut imposibil de detectat! Va mai putea fi detectat doar cu detectoare de metale cum sunt cele de la aeroport.

Butonul se afla pe Acumulator, iar Acumulatorul in husa special creata pentru camera cu Wifi. Husa se poate pune pe bratul stang sau drept. Astfel cu un simplu gest (te faci ca te scarpini putin) si in doar o secunda poti opri sistemul.

Il poti porni ulterior prin simpla apasare prin haine inca o data a butonului de urgenta. Nu mai trebuie sa faci nimic altceva, totul este automat iar aplicatia se va reconecta automat la camera ta in doar 2-3 minute.

Camera imita perfect un Nasture

Daca nu stii ca in spatele acelui nasture se afla o mini camera video cu transmisie Live, este aproape imposibil sa o observi, asta chiar daca te uti cu mare atentie de aproape! Poate fi pusa inlocuind atat un nasture de la piept cat si de la maneca fara probleme.

Informații suplimentare

Model Cutiuta GSM

Fara Casca, Cu Casca Fara Fire MC2500, Cu Casca Microvibratii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Camera Video in Nasture i-Cheat S3 Pro cu Autofocus”