Camere Video pentru Copiat

Sistemele cu mini camere video pentru copiat 4K UHD din gama i-Cheat sunt cele mai mici de pe piata, sunt usor de folosit si foarte calitative!

Mini camerele Video in Nasture i-Cheat sunt singurele de pe piata care au functia de auto-focus si deasemenea sunt singurele dispozitive la care poza este facuta de camera si trimisa in aplicatie. In comparatie cu restul sistemelor la care poza este doar o captura de ecran la ce trimite camera in nasture.

Diferenta este imensa iar pozele facute de camera i-Cheat sunt chiar si de 20 de ori mai calitative decat o poza facuta cu o camera clasica.

Camera Video Pnetru copiat

Mini Camera in Nasture i-Cheat S4

Camera i-Cheat S4 este la a 4-a generatie de camere video pentru copiat din gama profesionala. Camera pune mare accent pentru siguranta ta si astfel, noul model S4 are Modul 4G – Suporta Cartela SIM si are integrat modul Audio.

Nu mai ai nevoie de Router 4G la tine si nici de alt dispozitiv separat pt casca (Cutiuta GSM)
Camera trimite direct la casca ce vorbeste ajutorul tau.

i-Cheat S4 Pro

Fara Semnal WiFi sau Bluetooth !

Cum OLX-ul e plin de anunturi cu sisteme de copiat si cam toata lumea stie de existenta lor, sa mergi cu un sistem ce functioneaza cu Router 4G cu retea WiFi a devenit mult prea riscant, chiar daca reteaua Wifi este ascunsa!

Camera i-Cheat S4 Pro este gandita special sa foloseasca cat mai putine semnale Wireless! De aceea varianta PRO nu foloseste:
Wifi 2.4 Ghz sau Bluetooth !!!

Camerele ce folosesc un Router 4G, creaza o retea WiFi pentru camera, care de regula este ascunsa si nu se gaseste cand dai cautare. Insa daca instalezi pe telefon o aplicatie Gratuita de WiFi Scan, chiar daca reteaua este ascunsa, aceasta este afisata in aplicatie. Ba mai mult unele aplicatii, indica chiar si distanta pana la Router.

Sisteme Profesionale cu mini camere video pentru copiat

Mini camere video in nasture ce trimit imagini 4k UHD LIVE cu subiectele, ideale pentru Examene importante unde exigenta supraveghetorilor este mare!

Peste 90% dintre cei care au folosit o camera video pentru copiat in ultimele 12 luni, au ales sa folosesca o camera din gama i-Cheat!

  • Camere i-Cheat
  • Camere Px-Gx

Camere Video pentru Copiat Profesionale

Sistemele cu camera pentru copiat in nasture sunt special concepute pentru a putea fi cat mai simplu de utilizat. Astfel nu trebuie sa ai cunostinte deosebite pentru a putea utiliza un astfel de disozitiv.

Fiecare produs este insotit de un manual de utilizare in care ti se explica in detaliu cum se utilizeaza. In plus exista si video detailat cu modul de utilizare pentru produse.

Sistemele din gama i-Cheat sunt usor de utilizat – nu trebuie sa ai anumite cunostinte in domeniu pentru a le folosi. Se recomanda a se citi manualul de utilizare.