Camere Video pentru Copiat la Examene 2022

Sistemele noastre cu mini camere video pentru copiat 4K UHD sunt cele mai mici de pe piata, sunt usor de folosit si foarte calitative!

Datorita experientei acumulate in peste cei 17 ani, de cand activam in acest domeniu, va putem garanta ca la noi gasiti cele mai performante sisteme pentru copiat.

Pe baza recomandarilor primite de la clienti, an de an aducem modificari si astfel imbunatatim sistemele. La toate sistemele noi aducem imbunatatiri fata de varianta standard importata de la producator.

Camera Video Pnetru copiat

Mini Camera in Nasture i-Cheat S4

Camera i-Cheat S4 este la a 4-a generatie de camere video pentru copiat din gama profesionala. Punem mare accent pentru siguranta ta si astfel, noul model S4 are Modul 4G – Suporta Cartela SIM si are integrat modul Audio.

Nu mai ai nevoie de Router 4G la tine si nici de alt dispozitiv separat pt casca (Cutiuta GSM)
Camera trimite direct la casca ce vorbeste ajutorul tau.

i-Cheat S4 Pro

Fara Semnal WiFi sau Bluetooth !

Cum OLX-ul e plin de anunturi cu sisteme de copiat si cam toata lumea stie de existenta lor, sa mergi cu un sistem ce functioneaza cu Router 4G cu retea WiFi a devenit mult prea riscant, chiar daca reteaua Wifi este ascunsa!

Camera i-Cheat S4 Pro este gandita special sa foloseasca cat mai putine semnale Wireless! De aceea varianta PRO nu foloseste:
Wifi 2.4 Ghz sau Bluetooth !!!

Camerele ce folosesc un Router 4G, creaza o retea WiFi pentru camera, care de regula este ascunsa si nu se gaseste cand dai cautare. Insa daca instalezi pe telefon o aplicatie Gratuita de WiFi Scan, chiar daca reteaua este ascunsa, aceasta este afisata in aplicatie. Ba mai mult unele aplicatii, indica chiar si distanta pana la Router.

Sisteme Profesionale cu mini camere video pentru copiat

Mini camere video in nasture ce trimit imagini 4k UHD LIVE cu subiectele, ideale pentru Examene importante unde exigenta supraveghetorilor este mare!

Peste 90% dintre cei care au folosit o camera video pentru copiat in ultimele 12 luni, au ales sa folosesca o camera din gama i-Cheat!

  • Camere i-Cheat
  • Camere Px-Gx

Camere Video pentru copiat la Examene

Sistemele noastre cu camera pentru copiat in nasture sunt special concepute pentru a putea fi cat mai simplu de utilizat. Astfel nu trebuie sa ai cunostinte deosebite pentru a putea utiliza un astfel de disozitiv.

Fiecare produs este insotit de un manual de utilizare in care ti se explica in detaliu cum se utilizeaza. In plus avem si video detailat cu modul de utilizare pentru produse.

In caz de necesitate, dupa ce primesti produsul, daca nu intelegi ceva iti stam la dispozitie si la telefon. Putem face un video call pe whatsapp si te vom ajuta cu sfaturi.

Noi totusi recomandam a se citi manualul de utilizare prima data. Eventual a se vizualiza si video tutorialul unde vezi exact modul de utilizare.