Camere Video pentru Copiat la Examene 2021

Sistemele noastre cu mini camere video pentru copiat 4K UHD sunt cele mai mici de pe piata, sunt usor de folosit si foarte calitative!

Datorita experientei acumulate in peste cei 17 ani, de cand activam in acest domeniu, va putem garanta ca la noi gasiti cele mai performante sisteme pentru copiat.

Pe baza recomandarilor primite de la clienti, an de an aducem modificari si astfel imbunatatim sistemele. La toate sistemele noi aducem imbunatatiri fata de varianta standard importata de la producator.

Camere Video pentru Copiat

Sisteme Profesionale cu mini camere video pentru copiat

Mini camere video in nasture ce trimit imagini 4k UHD LIVE cu subiectele, ideale pentru Examene importante unde exigenta supraveghetorilor este mare!

Camere video pentru copiat 4K i-Cheat

Sunt dispozitive de ultima generatie, foarte calitative! In comparatie cu modelele din generatiile GX-PX, camerele video i-Cheat in nasture pentru copiat la examene sunt net superioare din toate punctele de vedere.

Sunt ideale de folosit la Examenele importante unde exigenta supraveghetorilor este foarte mare. De regula aici nu poti nici macar sopti subiectele! Astfel camera va trimite imagini foarte clare cu subiectele.

Sunt cele mai mici camere video pentru copiat existente la oara actuala!

Peste 90% dintre cei care au folosit o camera video pentru copiat in ultimele 12 luni, au ales sa folosesca o camera din gama i-Cheat!

  • Camere i-Cheat
  • Camere Px-Gx

Camere Video pentru copiat la Examene

Sistemele noastre cu camera pentru copiat in nasture sunt special concepute pentru a putea fi cat mai simplu de utilizat. Astfel nu trebuie sa ai cunostinte deosebite pentru a putea utiliza un astfel de disozitiv.

Fiecare produs este insotit de un manual de utilizare in care ti se explica in detaliu cum se utilizeaza. In plus avem si video detailat cu modul de utilizare pentru produse.

In caz de necesitate, dupa ce primesti produsul, daca nu intelegi ceva iti stam la dispozitie si la telefon. Putem face un video call pe whatsapp si te vom ajuta cu sfaturi.

Noi totusi recomandam a se citi manualul de utilizare prima data. Eventual a se vizualiza si video tutorialul unde vezi exact modul de utilizare.