Politică de rambursări și returnări

1.Retururi

Conform legilor în vigoare, aveți dreptul de a returna produsele comandate online fără a indica un motiv anume în 14 zile de la ridicarea coletului.

De cele mai multe ori, aceste tipuri de dispozitive trebuie să fie utilizate de un număr limitat de ori într-o perioadă scurtă de timp. Dacă intenționați să achiziționați un astfel de dispozitiv pentru că aveți nevoie de el săptămâna viitoare și după ce îl utilizați intenționați să îl trimiteți înapoi și să solicitați rambursarea, trebuie să cunoașteți următoarele aspecte:

Căștile mici care se potrivesc complet în ureche, din motive de igienă, se încadrează în categoria specială a produselor care nu pot fi returnate.

Sistemele aduse pe comanda speciala NU se pot returna!

Produse personalizate – Majoritatea sistemelor comercializate pe siteul www.sisteme-copiat.ro sunt alcatuite din mai multe module/subansamble. In multe din cazuri, pentru ca produsul final sa se potriveasca cat mai bine nevoilor utilizatorului de la un caz la altul, produsul final este personalizat de cumparator: Exemplu cu acumulator intern, cu acumulator separat si cu fir de o anumita lungime/grosime, etc. De aceea produsele finale nu sunt tinute pe stoc! Ele sunt modificate dupa cerintele cumparatorului in decurs de cateva ore dupa ce sunt stabilite telefonic in prealabil toate detaliile cu unul din operatorii nostri. Este cazul camerelor video cu transmisie Live – ele sunt modificate cu cerintele cumparatorului si NU se pot solicita rambursări pentru aceste tipuri de produse

Copiatul la Examene

Cunoastem desigur ca unii dintre cumparatori utilizeaza aceste dispozitive pentru a copia la examene. Retine ca este datoria fiecarui utilizator sa utilizeze produsul achizitionat conform legislatiei aflate in vigoare in fiecare tara in parte si sa obtine eventuale autorizatii de utilizare specifice daca aceasta se impune pentru utilizarea acestor tipuri de dispozitive. Societatea Comerciala Romaio Technology S.R.L.  nu se poate face raspuzatoare de utilizarea produselor achizitionate de catre cumparator  in scopuri ilegale.

 

2.Înlocuirea produsului cu un alt produs

Daca dupa ce ai primit produsul si l-ai incercat, consideri ca nu se potriveste nevoilor tale, il poti trimite inapoi pentru a fi inlocuit cu altul in maxim 30 de zile de la ridicarea coletului. Înainte de a returna un produs, vă rugăm să ne contactați prin serviciul clienți. Termenii și condițiile pentru returnarea și schimbarea unuia sau mai multor produse comandate sunt următoarele:

  • Dacă ați solicitat ca produsul să fie personalizat în funcție de anumite cerințe personale, produsul nu poate fi returnat. Excepții de la această regulă pot fi făcute doar dacă modificările solicitate de dvs. în momentul în care ați efectuat comanda nu au modificat foarte mult produsul original – în acest caz, în funcție de complexitatea modificărilor solicitate în momentul în care ați efectuat comanda, se poate aplica o taxă.
  • Produsul nu trebuie să aibă urme de utilizare excesivă. Produsele cu semne de utilizare pot fi acceptate, dar se va percepe o taxă pentru readucerea produsului la starea inițială. Taxa poate varia in functie de starea in care este returnat produsul: intre 1-50%.
  • Pentru produsele care sunt returnate fără toate accesoriile primite inițial în pachet, se poate percepe o taxă în funcție de care accesorii și câte lipsesc.
  • Noul produs vă poate fi expediat numai după ce produsul achiziționat inițial ajunge înapoi la noi și este verificat.
  • Dacă doriți să schimbați un produs cu altul, taxele de transport vor fi plătite de dvs.: atât taxa de expediere de la dvs. la noi, cât și taxa de expediere a noului produs către dvs.

Formular Cerere Retur

Introdu Numele de Familie si Prenumele pe care a fost facuta comanda/emisa Factura Fiscala
Introducerea eronata a acestei informatii duce la anularea automata a solicitarii tale, fara a fi anuntat de acest lucru.
Te rugam sa introduci data la care comanda ta a fost confirmata/receptionata.
Te rugam sa introduci o adresa de email valida! Va fi utilizata strict pentru comunicarea cu tine in rezolvarea problemei semnalate.
Va fi utilizat strict ca metoda de comunicare mai rapida cu tine pentru a rezolva situatia semnalata.
Retine ca sunt excluse de la Retur pt Rambursare: - castile ce intra total in ureche (motive de igiena); - produsele personalizate; - camerele in nasture cu transmisie Live (sunt produse si aduse pe comanda speciala).