Reduceri!

Pix GSM cu casca de copiat si cartela SIM

Prețul inițial a fost: 400 lei.Prețul curent este: 389 lei.

Un pix gsm cu casca de copiat si cartela SIM este o alternativa la cutiuta gsm sau cardul gsm. Functioneaza cu orice cartela sim obisnuita! Raspunde automat la apel atunci cand persoana care te ajuta apeleaza numarul SIM.

Autonomie: up 2h!

Descriere

Un Pix GSM cu casca de copiat fara fir si cartela SIM este un practic un mini telefon mobil introdus intr-un pix. Poate trimite la casca fara fire vocea persoanei care te ajuta. In acelasi timp pixul este dotat si cu un microfon performant, Persoana care te ajuta aude permanent tot ce se intampla in sala. 

Microcasca MC-3500 Toata de Culoarea Pielii

 • Cel  mai mic model de casca: 6x10mm
 • Casca este in intregime de culoarea  pielii,
 • Nu se vede in ureche nici la cei cu urechea mai mica,
 • In varf are mai multe gaurele – se infunda mai greu cu ceara
 • Sistemele cu casca MC-3500 NU au fire pe corp!

Casca nu se vede in ureche! Singura ta grija este sa faci teste si sa NU lasi volumul la maxim. Daca esti indecis sa alegi intre casca MC-3500 si castile de tip magnet gandestete ca ai de ales:

Intre o casca fara absolut nici un fel de fir la care ii reglezi volumul astfel incat sa auzi doar tu si a ajunge la ORL cu casca de tip magnet blocata in ureche si/poate cu timpanul perforat.

Cum se foloseşte un Pix GSM cu casca de copiat

În pixul GSM se va introduce o cartelă SIM obişnuită cu număr. Când se apelează de pe orice telefon (fie el şi fix) numărul cartelei SIM din interior, pixul GSM va răspunde automat şi va începe să transmită la casca din ureche ce vă vorbeşte cel care va apelat.

Ca sa economisesti bateria, persoana care te ajuta poate sa inchida apelul si va reapela cand este necesar. După ce inchide apelul, pixul GSM va rămâne în stare de aşteptare. Nu-ţi fă griji, acumulatorul se va consuma foarte foarte puţin în starea de aşteptare.

Acest pix GSM cu casca de copiat si cartela SIM are şi un microfon foarte sensibil. Microfonul captează şi cele mai slabe sunete! Cel de acasă aude ce se întâmplă în sala de examen(îi poţi şopti subiectele). Daca nu doresti sa soptesti subiectele poti folosi o camera video in nasture pentru copiat ce trimite imagini in timp real.

Retine ca atunci cand scrii cu pixul, persoana care te ajuta va auzi un zgomot destul de mare in telefon. Asta deoarece microfonul fiind in pix, vibratiile de la varful pixului cum scrie pe foaie se transmit cu usurinta la microfon – facand-ul inutilizabil.

Pas 1

Intai va trebui sa incarci acest Pix GSM cu casca de copiat fara fire. O lumină roşie sau albastră va clipi atât timp cât pixul gsm se încarcă. După terminarea încărcării, ledul va rămâne aprins. Se va scoate de la încărcat exact înainte de a pleca la examen, deoarece Pixul gsm pentru copiat se poate descărca câte puţin chiar daca nu il utilizezi.

Pas 2

Pune cartela SIM care urmează să o introduci în Pixul GSM într-un telefon. Verifică dacă codul PIN este dezactivat! Dacă nu este, dezactiveazal din setările de siguranţă ale telefonului mobil. ATENŢIE: Verifica numărul cartelei SIM să fie notat corect!

Pas 3

Pune cartela SIM în pixul GSM. Apăsă pe butonul de ON/Off din capul pixului preţ de 2-3 secunde. Se va aprinde o lumină roşie sau albastră de câteva ori preţ de câteva secunde, după care toate luminile vor rămâne stinse pe toată durata utilizării. După ce luminile sau stins poţi apela numărul cartelei SIM.

 Pas 4

Pune o baterie 337 în microcasca japoneză şi introdu casca în ureche. Împinge cu degetul mic până când aceasta nu se mai observă. Casca nu se va observa în ureche decât dacă ştii că este acolo şi te uiţi foarte atent de aproape cu o lumină.

Pas 5

Persoana care te ajută va apela numărul cartelei SIM. Pixul gsm  va răspunde automat la apel şi va transmite sunetul în cască. Acest pix cu casca de copiat fara fire si cartela sim are şi microfon. Deci cel de acasă aude ce se întâmplă în sala de examen sau îi poţi şopti subiectele. Apelul se poate încheia atât de cel care te ajuta cât şi de tine apăsând scurt pe butonul ON/OFF.

Casca se vede in ureche?

Desi in poze pot sa para mai mari, asta deoarece pozele sunt facute de aproape, in realitate sunt suficient de mici cat sa intre in intregime in ureche. Casca de copiat fara fire de culoarea pielii este atat de mica incat sa intre in intregime si suficient de adanc in ureche incat sa nu poate fi observata!

Toate castile fara fire pentru copiat nu se vad in ureche decat daca stii ca aceste sunt acolo, te apleci, tragi de ureche si te uiti cu mare atentie. Asta insa implica ca tu sa faci ceva si sa atragi atentia asupra ta, iar supraveghetorul sa intre la banuieli si sa vina sa te verifice cu atentie.

Altfel la o simpla trecere si analizare, chiar si de la distanta mica, casca nu se poate vedea in urechea ta Garantat!

Pachetul Contine

 • Pix GSM RM-200,
 • Micro Casca Japoneză MC-3500,
 • Cablu încărcare Pix GSM,
 • Ghid Video pe YouTube – Manual de Utilizare ,
 • Certificat de garanţie.

BONUS:

 • 1 x Cartela SIM cu Numar Sigilata!
 • 2 x Baterii RM-337 – O baterie RM tine intre 10-12 ore! Baterie net superioara celor clasice.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pix GSM cu casca de copiat si cartela SIM”