Reduceri!

Camera Video in Nasture S3 Lite V1

999 lei

Va Garantam ca avem cele mai mici Camere Video in Nasture de pe piata! Mai jos prezentam o camera in nasture mult mai accesibila ca si pret in comparatie cu modelul premium S5, dar care pastreaza standardele ridicate ale calitatii. Din peste 20 de modele am selectat un model care sa ofere cea mai buna calitate la un pret rezonabil.

Descriere

Va Garantam ca avem cele mai mici, mai calitative si mai performante Camere Video in Nasture de pe piata! Mai jos prezentam varianta Lite a camerei video S5 ce are un pret mult mai accesibil, dar care pastreaza standardele ridicate ale calitatii.

Este un sistem destul de simplu de folosit. Persoana care te ajuta se poate afla la orice distanta – camera trimite imagini Video Live pe internet.

Ajutorul tau va trebui sa instaleze o aplicatie gratuita pe Telefon sau Tableta. In aplicatie va vedea in timp real ce filmeaza camera Video in nasture. Acest model de camera nu are si modul audio integrat. Deci va trebui sa folosesti Cutiuta GSM sau oricare alt dispozitiv audio cu casca fara fire.

Camera video pentru copiat in nasture i-cheat Lite 5

Pachetul conţine

  • Mini Camera Video,
  • Baterie cu Buton de Urgenta si fir super subtire si flexibil,
  • Husa reglabila pt pus bateria pe brat(nu e obligatoriu pe brat bateria),
  • 20 x Nasturi de Schimbat restul nasturilor de la bluza,
  • Manual de Utilizare detaliat in format Video,
  • Se ofera suport cu Video Call pe Whatsapp la prima instalare daca este necesar,
  • Certificat de Garantie.

Recomandarile Noastre

Mini Camera Video in Nasture S3 Lite este ideala de folosit pentru situatia in care  ai nevoie de camera mai mult de doua ore. Sistemul de fata foloseste un acumulator separat de camera. Camera avand dimensiuni foarte mici, nu poti pune un acumulator prea mare intrucat aceasta ar deveni prea mare si grea:

  • risc sa cada de la bluza
  • din cauza greutatii va trage in jos de bluza si va filma tavanul, nu foaia
  • va fi mult mai greu de montat la maneca
De aceea daca ai nevoie mai mult de doua ore recomandam acest modelul cu baterie separata.

Daca ins ai nevoie sub doua ore, recomandam modelul cu acumulator integrat, intrucat pentru doua ore se utilizeaza un acumulator mic si usor ce nu ingreuneaza utilizarea camerei.

Camera video cu Buton de Urgenta

Desi poate parea banal, acest buton este extrem de util! Daca vezi ca in sala se vine un un detector (un aparat cu minim doua antene) si se plimba prin sala, atunci daca vei opri sistemul va fi absolut imposibil de detectat! Va mai putea fi detectat doar cu detectoare de metale cum sunt cele de la aeroport.

Cu o simpla apasare de buton, poti sa opresti camera, inclusiv partea de audio. Atentie Routerul va ramane in stare de asteptare si este astfel greu de detectat dar nu imposibil.

Pentru a nu putea fi detectate va trebui totusi sa te asiguri ca le ai inchise pe toate, inclusiv Routerul 4G.

1 – Buton de Urgenta On/Off     2 – Mufa Type C incarcare

Buton urgenta camera copiat

Butonul se afla pe Acumulator, iar Acumulatorul in husa special creata pentru camera cu Wifi. Husa se poate pune pe bratul stang sau drept. Astfel cu un simplu gest (te faci ca te scarpini putin) si in doar o secunda poti opri sistemul.

Il poti porni ulterior prin simpla apasare prin haine inca o data a butonului de urgenta. Nu mai trebuie sa faci nimic altceva, totul este automat iar aplicatia se va reconecta automat la camera ta in doar 2-3 minute.

Mai multe detalii gasesti aici

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Camera Video in Nasture S3 Lite V1”