Livrare si Plata

Plata

Plata se face doar la curier in momentul in care primesti coletul. Nu este nevoie sa platesti absolut nimic in avans.

Verificare colet la livrare

Pentru ca tu sa platesti un cost mai mic de livrare, in mod standard coletele vor fi trimise fara verificare colet.

Serviciul de verificare colet nu este gratuit si se plateste suplimentar catre firma de curierat. Nu este o taxa aplicata de noi.

Persoanele care vor deschidere colet la livrare vor trebui sa specifice la detaliile suplimentare ale comenzii ca doresc acest lucru. Sau sa ne sune si sa precizeze ca doresc acest lucru. Altfel coletele se vor trimite in mod standard fara verificare colet.

Atentie: Verificare colet inainte de a plati inseamna ca poti deschide si verifica ce contine coletul! Nu si sa probezi produsele! Curierul nu va sta cu tine mai mult de 1-2 minute si nu va sta sa citesti tu manualul de utilizare.

Livrarea

Produsele comandate se vor livra in toata tara prin curierat rapid cu una dintre firmele existente pe plan local. In functie de ora la care plasezi comanda si de stocurile disponibile la momentul plasarii comenzii de catre tine, livrarea se va face in ziua imediat urmatoare  sau in 2 zile.

Unele produse sunt scumpe, astfel avem si posibilitatea de a te intalni personal cu un reprezentat de la suport tehnic. Iti va va putea arata produsul si demonstra cum functioneaza. Produsele nu sunt greu de folosit, dar  valoarea produsului fiind una mai mare sunt persoane care nu au incredere si vor sa vada personal produsul inainte de a da banii.