Handsfree pentru copiat cu microcasca japoneza

lei150,00

Handsfree pentru Copiat cu Microcasca Japoneza este cel mai performant sistem de pe piata din punctul de vedere al raportului pret/calitate.

Descriere

Handsfree pentru copiat cu microcasca japoneza este un sistem complet de copiat. Este alcatuit dintr-o casca MC-2500 si un handsfree cu colier special modificat. Microcasca Japoneza nu se poate conecta direct la telefonul mobil, de aceea este nevoie de un sistem intermediaar care face legatura intre casca si telefon. Colierul cu handsfree are rolul de a prelua de la telefonul mobil vocea ajutorului tau de acasa, o converteste si o transmite wireless catre casca de copiat din urechea ta. Handsfreeul cu colier are si un microfon foarte sensibil, deci ajutorul tau de acasa poate auzi cu usurinta ce se intampla in sala. Cu ajutorul microfonului sensibil aflat pe fir, poti sopti cu usurinta subiectele ajutoului tau de acasa. Microfonul se afla langa colier la baza gatului.

Handsfree pentru Copiat cu Microcasca Japoneza

Sistemul are mufa jack de 3,5 mm, ce este compatibila cu orice telefon existent pe piata ce are muja jack de casti. Se va introduce in mufa de casti a telefonului mobil, sistemul functionand ca un handsfree obisnuit, doar ca sunetul este transmis catre microcasca wireless cu ajutorul colierului. Tot ce trebuie sa faci este doar sa pui colierul in jurul gatului, microcasca japoneza in ureche, sa introduci mufa de casti in telefonul mobil si esti gata de examen. Acest dispozitiv este un sistem pentru copiat extrem de simplu si ieftin. In acelasi timp este foarte eficient si usor de folosit. Poti raspunde la apel apasand pe butonul de langa microfon, insa iti recomandam sa setezi telefonul mobil sa raspunda singur la apel din meniu. Folosind un Handsfree pentru Copiat cu Microcasca Japoneza nu mai esti nevoit sa apesi pe niciun buton atunci cand esti apelat.

Microcasca Japoneza MC-2500:

 • are capac cu filet la baterie,
 • NU are sertaras culisant care se rupea usor sau bloca bateria,
 • are capacul de culoare crem – culoarea pielii, NU Negru,
 • are exact 7mm diametru si 12mm lungime(~30% mai mica),
 • are difuzor non Magnetic – 100% Nedetectabila,
 • are sunet cu 15% mai puternic datorita noului dif non Magnetic,
 • filtru activ si pasiv pt semnale parazite – sunet foarte clar, Handsfree pentru Copiat cu Microcasca Japoneza MC2500
 • este toata de culoarea pielii. ATENTIE: cele cu negru se vad ca un dop in ureche!

Pachetul cuprinde:

 • microcasca japoneza MC-2500 – toata de culoarea pielii
 • sistem bluetooth special modificat
 • 3 x baterii 337 pt microcasca

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Handsfree pentru copiat cu microcasca japoneza”