Cutiuta GSM cu Casca fara Fire

Cutiuta GSM cu casca de copiat fara fire de culoarea pielii este cel mai folosit sistem pentru copiatul la examene, ce face parte din gama profesionala. Reprezinta apogeul sistemelor de copiat, combina tehnologii avansate de transmitere a datelor, le cripteaza cu ajutorul unor protocoale foarte bine puse la punct facandu-le astfel aproape imposibil de detectat sau de bruiat. Raspunde singura la apel in cazul intreruperii convorbirii, autonomie de pana la ~4 ore in convorbire, microfon foarte performant.

Calitatea sunetului este buna iar sensibilitatea microfonului este foarte mare, pana la 10m. O caracteristica foarte importanta a acestui gadget o reprezinta functia de raspuns automat, mai precis cand cineva apeleaza numarul SIM-ului aflat in dispozitiv, acesta va raspunde in mod automat, fara sa fiti nevoit sa apasati vreun buton. Toate aceste caracteristici fac din acest dispozitiv unul dintre cele mai bune sisteme de copiat garantand siguranta 100%.

Cum Functioneaza Cutiuta GSM cu casca de copiat?

Sistem pentru copiat pe cat de simplu de utilizat pe atat de eficient! Cel din sala de examen trebuie sa aiba asupra lui doar aceasta mica cutiuta si o casca toata de culoarea pielii in ureche. Cutiuta functioneaza cu o cartela SIM din orice retea(NU este codata). Se apeleaza numarul SIM-ului din cutiuta gsm de copiat, aceasta va raspunde automat fara sa fie nevoie sa apasati pe vreun buton. Cutiuta nu are sonerie – deci nu va suna in sala cand vei fi apelat.
Va incepe sa transmita automat la casca vocea celui care iti dicteaza de indata ce raspunde la apel. In acelasi timp cutiuta este dotata cu un microfon foarte performant ce capteaza cel mai mic sunet din apropiere – deci puteti face semne(tusesti ca ai ramas in urma de exemplu si sa repete ultima fraza…etc) sau poti incerca sa-i soptesti celui de acasa subiectele.

De unde stie cel care iti dicteaza cand sa te sune? Este o intrebare foarte buna, iar raspunsul e simplu: cunoscand ora la care incepe examenul, stabilesti cu persoana care iti dicteaza sa te sune la ora respectiva. Poti porni si ascunde cutiuta de acasa. Vei efectua un apel de proba pt a te asigura ca totul functioneaza bine. Dupa ce inchizi acest apel de proba cutiuta GSM va ramane in stare de asteptare – nu-ti fa griji, acumulatorul se va consuma foarte foarte putin in starea de asteptare.

Avantaje Cutiuta GSM cu casca de copiat:

 1. cartela SIM intra direct in dispozitiv, NU mai aveti nevoie de telefon,
 2. acest dispozitiv RASPUNDE AUTOMAT atunci cand va suna cel care va sopteste.
 3. autonomie ~4…5 ore
 4. microfon utlrasensibil
 5. foarte greu de detectat, aproape imposibil!
 6. fara sa ai nevoie de telefon, fara fire pe corp, fara baterii, fara colier in jurul gatului, fara casca cu contact pe timpan.

Caracteristici:

 1. Dimensiuni: Lungime=5cm, latime=3cm, grosime=1cm
 2. Autonomie:
 3. in convorbire pana la 4 ore,
 4. standby pana la 30 ore
 5. Durata pentru incarcare: ~2 ore
 6. Sensibilitate microfon: max 10…15m
 7. Distanta pana la microcasca : 75 cm
 8. Cutiuta GSM cu casca de copiat raspunde automat in cazul intreruperii convorbirii

Microcasca Japoneza MC-2500:

 1. are capac cu filet la baterie,
 2. NU are sertaras culisant care se rupea usor sau bloca bateria,
 3. are capacul de culoare crem – culoarea pielii, NU Negru,
 4. are exact 7mm diametru si 12mm lungime(~30% mai mica)
 5. are difuzor non Magnetic – 100% Nedetectabila
 6. are sunet cu 15% mai puternic datorita noului dif non Magnetic
 7. filtru activ si pasiv pt semnale parazite – sunet foarte clar
 8. este toata de culoarea pielii. ATENTIE: cele cu negru se vad ca un dop in ureche!