Cutiuta GSM cu Casca de Copiat fara Fire RM-200

389 lei399 lei

Cutiuta gsm cu casca de copiat fara fire este de marimea unei cutii de chibrite si are o autonomie a bateriei de pana la 6 ore de functionare. Trebuie doar sa pui o cartela SIM obisnuita si ori de cate ori apelezi numarul de la orice telefon obisnuit, cutiuta gsm va raspunde automat si va transmite sunetul catre casca de copiat fara fire din urechea ta. Persoana care iti dicteaza aude ce se intampla in incapere – cutiuta gsm are microfon performant incorporat.

Autonomie: up to 6h – Varianta ORIGINALA!

Descriere

Cutiuta GSM cu casca de copiat fara fire, este cel mai căutat şi bine vândut sistem cu casca fără fir. Folosind acest dispozitiv nu mai eşti nevoit să iei cu tine în sala de examen un telefon mobil. Răspunde singură la apel în cazul întreruperii convorbirii! Are o autonomie de până la ~4 ore în convorbire. Are integrat un microfon foarte performant.

Model Nou 2023 Imbunatatit

Vezi aici si noul Model 2023 imbunatatit, cu are autonomie garantata de 6 ore (fata de 4h modelul de fabrica) si o antena inductoare cu eficienta ridicata – sunet mai bun in casca!

Specificatii Tehnice

 • Functioneaza cu cartela SIM obisnuita din Orice retea GSM
 • Raspuns Automat la Apel (la orice numar o apeleaza)
 • Distanta Cutiuta – Casca: max 50cm; Ajutorul Tau – Cutiuta: Nelimitata
 • Microfon incorporat
 • Autonomie Cutiuta:
  • 6h in call/500h Stand By zice producatorul
 • Durata incarcare acumulator Cutiuta GSM: 2-4h
 • Autonomie Casca:
  • ~4h baterii China obisnuite;
  • ~12h Baterii RM-337
 • Bateria la casca se schimba
 • Dimensiuni Cutiuta GSM: 56mm x 42mm x 16mm

Microcasca MC-3500 Toata de Culoarea Pielii

 • Cel  mai mic model de casca: 6x10mm
 • Casca este in intregime de culoarea  pielii,
 • Nu se vede in ureche nici la cei cu urechea mai mica,
 • In varf are mai multe gaurele – se infunda mai greu cu ceara
 • Sistemele cu casca MC-3500 NU au fire pe corp!

Casca nu se vede in ureche! Singura ta grija este sa faci teste si sa NU lasi volumul la maxim. Daca esti indecis sa alegi intre casca MC-3500 si castile de tip magnet gandestete ca ai de ales:

Intre o casca fara absolut nici un fel de fir la care ii reglezi volumul astfel incat sa auzi doar tu si a ajunge la ORL cu casca de tip magnet blocata in ureche si/poate cu timpanul perforat.

Pachetul conţine

 • Cutiuta GSM RM-200,
 • Micro Casca Japoneză MC-3500,
 • Cablu încărcare a Cutiuţei GSM,
 • Ghid Video pe YouTube – Manual de Utilizare ,
 • Certificat de garanţie.

BONUS:

 • 1 x Cartela SIM cu Numar Sigilata!
 • 2 x Baterii RM-337 – O baterie RM tine intre 10-12 ore! Baterie net superioara celor clasice3

Ce este Cutiuta GSM cu casca de copiat fara fire?

Este un mic dispozitiv, exact cat o cutie de chibrite in care se introduce o cartela SIM obisnuita (nu este neaparat nevoie sa ai credit pe ea). Ori de cate ori persoana care te ajuta apeleaza numarul cartelei introduse, aceasta va raspunde automat. Vei auzi in casca ce ti se dicteaza.

Cutiuta GSM cu casca de copiat fara fire are si microfon, deci persoana care te ajuta aude in permanenta ce se intampla in jurul tau.

Daca poti sa soptesti subiectele cel de acasa te poate auzi, insa poate fi riscant. Trebuie sa stii ca microfonul nu poate face minuni si nu iti va citi pe buze – microfonul este unul obisnuit!

Daca insa nu vrei sa risti sa fii prins cand soptesti subiectele poti alege o Camera in Nasture de ultima generatie din gama i-Cheat, care poate trimite subiectele in doar cateva secunde.

De retinut - Caracteristici:

 • Nu ai nevoie de telefon mobil – Cutiuta gsm este ea în sine un mini telefon mobil,
 • Nu se poate detecta de sistemele video de supraveghere montate în sălile de examen,
 • Nu are conexiune Bluetooth – deci nu are ce să se vadă dacă se dă căutare la Bluetooth,
 • Are dimensiuni foarte reduse – cât o cutie de chibrite – se ascunde uşor pe sub haine,
 • Raspunde automat la apel ori de câte ori este apelata,
 • Microfonul este sensibil – se poate auzi cum merge supraveghetorul prin sala,
 • Volumul se poate regla de la butoanele +/- astfel încât să auzi doar tu în ureche.
 • Dimensiuni: cât o cutie de chibrite,
 • Autonomie: în convorbire: până la 6h si standby până la 500 ore,
 • Durata pentru încărcare: ~3 ore,
 • Sensibilitate microfon: max 10m….15m,
 • Distanţa până la microcasca : max 75 cm,
 • Răspuns automat la apel.

Cum se foloseşte Cutiuta GSM cu casca de copiat fara fire?

În Cutiuta GSM cu casca de copiat fara fire se introduce o cartelă SIM obişnuită cu număr. Când se apelează de pe orice telefon (fie el şi fix) numărul cartelei SIM din interior, Cutiuta GSM va răspunde automat şi va începe să transmită la casca din ureche ce vă vorbeşte cel care va apelat.

În acelaşi timp Cutiuta GSM are şi un microfon foarte sensibil. Acest microfon captează şi cele mai slabe sunete, deci cel de acasă aude ce se întâmplă în sala de examen(îi poţi şopti subiectele).

Dacă examenul este foarte exigent şi nu poţi şopti subiectele atunci ai nevoie de o cameră video in nasture ce trimite LIVE imagini cu subiectele.

De unde ştie cel care îţi dictează când să te sune? Este o întrebare foarte bună, iar răspunsul e simplu. Cunoscând ora la care începe examenul, stabileşti cu persoana care îţi dictează să te sune la ora respectivă. Poţi porni şi ascunde cutiută de acasă. Vei efectua un apel de probă pt a te asigura că totul funcţionează bine.

După ce închizi acest apel de probă Cutiută GSM va rămâne în stare de aşteptare. Nu-ţi fă griji, acumulatorul se va consuma foarte foarte puţin în starea de aşteptare.

Pas 1

Cutiuta GSM cu casca de copiat fara fire va trebui încărcată. O lumină roşie sau albastră va clipi atât timp cât cutiuta gsm se încarcă. După terminarea încărcării, ledul va rămâne aprins. Se va scoate de la încărcat exact înainte de a pleca la examen. Deoarece cutiuta gsm pentru copiat se poate descărca câte puţin chiar daca nu o foloseşti.

Pas 2

Pune cartela SIM care urmează să o introduci în Cutiuta GSM într-un telefon. Verifică dacă codul PIN este dezactivat! Dacă nu este, dezactiveazal din setările de siguranţă ale telefonului mobil.

Acest pas este unul foarte important deoarece Cutiuta GSM cu casca de copiat nu are tastatura, deci nu poţi introduce codul pin al cartelei.

Aceasta va porni dar cartela având cod de siguranţă nu se va putea înregistra în reţeaua GSM şi deci când persoana care te ajută va apela numărul cartelei SIM va răspunde robotul.

Acest pas trebuie făcut o singură dată – codul o dată dezactivat va rămâne dezactivat până când vei dori tu să îl activezi înapoi.

Pas 3

Pune cartela SIM în cutiuta GSM cu casca de copiat fara fire. Apăsă scurt butonul de SOS/RESET. După care ţine apăsat butonul de ON/OFF preţ de 7-8 secunde. Se va aprinde o lumină roşie sau albastră de câteva ori preţ de câteva secunde. După care toate luminile vor rămâne stinse pe toată durata utilizării.

După ce luminile sau stins poţi apela numărul cartelei SIM.

ATENŢIE: Verifica numărul cartelei SIM să fie notat corect!

Pas 4

Pune o baterie 337 în microcasca japoneză şi introdu casca în ureche, Împinge cu degetul mic până când aceasta nu se mai observă. Casca nu se va observa în ureche decât dacă ştii că este acolo şi te uiţi foarte atent de aproape cu o lumină.

Pas 5

Persoana care te ajută va apela numărul cartelei SIM. Cutiuta gsm cu casca de copiat fara fire va răspunde automat la apel şi va transmite sunetul în cască. Cutiuta are şi microfon, deci cel de acasă aude ce se întâmplă în sala de examen sau îi poţi şopti subiectele. Apelul se poate încheia atât de cel care te ajuta cât şi de tine apăsând scurt pe butonul ON/OFF.

Intrebari des Intalnite

Raspundem mai jos la cele mai frecvente intrebari care ne sunt adresate de catre clientii nostri. Este foarte important sa citesti in intregime raspunsurile la intrebarile frecvente. Aloca 5 minute acum si vei fi scutit de dureri de cap ulterioare!

Casca se vede in ureche?

Desi in poze pot sa para mai mari, asta deoarece pozele sunt facute de aproape, in realitate sunt suficient de mici cat sa intre in intregime in ureche. Casca de copiat fara fire de culoarea pielii este atat de mica incat sa intre in intregime si suficient de adanc in ureche incat sa nu poate fi observata!

Toate castile fara fire pentru copiat nu se vad in ureche decat daca stii ca aceste sunt acolo, te apleci, tragi de ureche si te uiti cu mare atentie. Asta insa implica ca tu sa faci ceva si sa atragi atentia asupra ta, iar supraveghetorul sa intre la banuieli si sa vina sa te verifice cu atentie.

Altfel la o simpla trecere si analizare, chiar si de la distanta mica, casca nu se poate vedea in urechea ta Garantat!

Casca de copiat fara fire Japoneza

Se aude in exterior de la casca de copiat fara fire?

Folosind o casca de copiat fara fire de culoarea pielii, poate exista riscul ca atunci cand persoana care te ajuta iti vorbeste in casca, sa se auda in exterior de la o distanta de aprox 0.5-1 metru. Se poate auzi in exterior ca un mic zumzet (si doar de la distanta mica), doar daca:

 • lasi volumul la maxim
 • introduci casca doar de forma in ureche si nu suficient de adanc

Este necesar sa faci teste inainte si sa reglezi volumul astfel incat, chiar si de la mica distanta sa nu se auda nimic in exterior. Cutiuta gsm cu casca de copiat fara fire ofera foarte multe avantaje si sunt usor de folosit. Insa unii utilizatori fac greseala sa nu testeze inainte sistemul de copiat si astfel lasa volumul dispozitivului la maxim existand riscul sa sa se auda in exterior de la mica distanta.

Daca insa vei face teste si vei regla cu atentie volumul, punand pe cineva sa stea langa tine, vei vedea ca nu se aude nimic in exterior si te vei bucura de avantajele acestui sistem de copiat foarte eficient.

Folosind o casca de copiat fara fire de culoarea pielii este foarte important ca la dispozitivul tau sa ai posibilitatea de a regla volumul. Cutiuta GSM cu casca de copiat fara fire este singurul dispozitiv la care nu ai nevoie de telefon mobil si la care poti regla volumul. FUNCTIE FOARTE IMPORTANTA pentru a nu se auzi in exterior de la distanta mica!

ATENTIE: pixul GSM, Cardul GSM care sunt produse similare nu au butoane pentru reglarea volumului!

Cat tine bateria la cutiuta gsm cu casca de copiat?

Autonomia reala difera in functie de volumul setat si de semnalul GSM din zona unde folosesti cutiuta gsm. Producatorul ne zice ca are o autonomie de pana la 6 ore. 

Se poate apela de la Cutiuta GSM cu casca de copiat fara fire?

Nu se poate apela. Persoana care te ajuta va apela numarul cartelei pe care ai introduso in cutiuta GSM iar aceasta va raspunde automat de fiecare data. In examen oricum ar fi riscant si poti da de banuit sa te apuci sa apesi pe butoane pt a apela.

Deci daca se intrerupe apelul ajutorul tau isi va da seama si va apela din nou, iar cutiuta GSM va raspunde din nou fara probleme.

Foloseste o cartela noua! Cutiuta raspunde automat la orice numar o apeleaza si daca esti deja in apel si altcineva suna, aceasta inchide apelul in curs si raspunde celui nou. Deci foloseste un numar nou pentru a nu fi deranjat de nimeni.

Informații suplimentare

Alege Numar de Casti

O bucata MC-3500, Doua bucati MC-3500

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutiuta GSM cu Casca de Copiat fara Fire RM-200”