Ceas de copiat cu text si poze, 8Gb memorie

lei350,00

Ceas pentru copiat la examene capabil sa redea atat fisiere text cat si poze in format jpeg, jpg. Are o memorie interna de 8Gb suficient pentru mii de pagini text dar si pentru sute de poze. Este doatat cu buton de urgenta pentru blocarea ecranului pe ceas si autoderulare pagina in text cu timp setat de tine – o functie foarte importanta deoarece nu trebui sa mia apesi tu pe nimic pt. derularea paginii in jos.

Descriere

Ceasul pentru Copiat este ideal de folosit acolo unde nu poti merge cu un sistem de copiat cu casca, are 8Gb memorie, are buton de urgenta pe care daca vei apasa scurt, textul sau poza de pe ecran va disparea. Pe display va aparea un ceas obinuit care este blocat, adica nu va disparea de pe ecran indiferent de ce buton vei apasa. Pentru a putea debloca trebuie sa tii apasat pe acelasi buton, pret de 10 secunde.

O alta functie importanta este si aceea ca pe ecran se vede doar daca te uiti dintr-un anumit unghi, altfel nu se vede decat tot ecranul negru sau gri.

Auto Scroll (derularea automata a paginii text) este o functie foarte foarte utila pentru acest mic sistem de copiat la examene. Pentru ca sa nu mai stai sa apasati pe butoan pentru a derula pagina in timpul examenului, ceasul pentru copiat are o functie automata de derulare, la care poti sa setezi timpul intre 5….120 de sec. Spre exemplu daca ai setat 20 de secunde si deschizi un fisier de tip text, dupa fiecare 20 de secunde pagina va cobora automat cu cateva randuri, si tot asa. Daca totusi se intampla sa ramai in urma poti apasa pe butonul cu sageata in sus si pagina urca chiar daca functia de auto scrool este activa, urmand ca pagina sa coboare din nou automat daca nu mai apesi pe sageata sus.

Caracteristici Ceas de Copiat la Examene:

Functie Auto Scroll – derulare automata a fisierului tex cu timp setabil intre 5 si 120 de sec,
Vizualizare pe ecran doar daca te uiti dintr-un anumit unghi,
Buton de urgenta – dispare „sursa de inspiratie” si apare un ceas obisnuit,
Memorie interna de 8Gb,
Poate stoca si reda fisiere text, poze, melodii,
Curea de cauciuc confortabila la purtare si ajustabila pe majoritatea dimensiunilor.

Specificatii tehnice:

  1. Memorie interna de 8 Gb,
  2. Interfata USB 2.0 pentru transfer de fisiere text, poze, video, audio,
  3. Baterie reincarcabila incorporata cu autonomie suficienta pentru orice examen.

Pachetul contine:

  • Ceas pentru Copiat la Examene 8Gb memorie culoare Neagra,
  • Cablu de incarcare/transfer de date,
  • Manual de utilizare,
  • Certificat de garantie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceas de copiat cu text si poze, 8Gb memorie”