Casti cu Microvibratii pentru copiat – Kit Complet

50 lei

Cele mai mici casti pentru copiat care exista sunt cele cu microvibratii. Acesta este un kit complet cu casti pentru copiat de tip magnet ,de mai multe dimensiuni. In kit sunt incluse si magnetul oval pentru extragere microcasti, betisor cu cap magnetic pentru cazurile cand castile ies mai greu din ureche, cat si un tub special pentru introducere casti microvibratii cu usurinta.

Categorie: Etichetă:

Descriere

Desi unii se gandesc ca e o casca speciala, in realitate casca nu este decat o bucata de magnet. Acestea au avantajul ca sunt ceva mai mici, insa sunt mai greu de utilizat, necesita sa ai fire(colier la gat) pe corp si nu in ultimul rand sunt periculoase. Nu putini sunt aceeia care au ajuns la ORL cu castile blocate in ureche. In unele cazuri mai grave, castile de tip magnet au fisurat timpanul!

Atentie: Alegerea utilizarii unui sistem cu microvibratii, presupune ca ati inteles pe deplin riscurile la care va expuneti si vi le asumati in totalitate.

Casti cu Microvibratii pentru copiat – acestea sunt cele mai mici casti pentru copiat care exista. Cei care le cumparau, le alegeau deoarece la acestea nu se aude in exterior nimic (chiar si cu volumul la maxim), nu pot scoate absolut niciodata acel piuit puternic in exterior si nu se bruiaza cu alte sisteme.

Pentru a putea folosi o casca cu microvibratii este necesar ca dispozitivul tau (cutiuta gsm, bluetooth, etc) sa aibe un colier ce trebuie pus in jurul gatului. O parte din utilizatori insa nu vor sa aibe acest colier considerandul in mod fals un dejavantaj.

In realitate nu este chiar un asa mare dezavantaj intrucat colierul este subtire, e mult mai larg si nu vine pe baza gatului. Nu se poate vedea nimic suspicios in exterior decat daca te imbraci cu un tricou mulat pe corp. Altfel doar daca te dezbraca il poate vedea.

Atentie: ai nevoie de un sistem complet, nu poti folosi doar acest kit de casti. De exemplu acest kit complet de casti cu microvibratii functioneaza impreuna cu Cutiuta gsm cu casti cu microvibratii

Casti cu Microvibratii pentru copiat de marimi diferite M - L

Intrucat anatomia urechii fiecaruia este unica, exista posibilitatea ca unele persoane sa auda mai bine cu o casca  pentru copiat de marime M decat L, sau invers. In urma testelor pe care le vei face cu ambele marimi, vei utiliza casca cu marimea cu care te impaci mai bine.

De regula se folosesc cate o casca in fiecare ureche. Restul sunt de rezerva, intrucat sunt mici si se pot pierde usor.

Dispozitiv special ce usureaza introducere casti microvibratii

Casti cu Microvibratii pentru copiat sunt destul de mici. Foarte multi dintre utilizatori pierdeu usor castile la momentul cand le introduceau in ureche, intrucat nu nimereau din prima gaura la ureche, sau castile nu ajungeau in canalul auditiv si cand indreptau capul acestea cadeau. Fiind mici nu le mai puteai gasi. Acesta este si motivul pentru care se ofereau mai multe casti de rezerva – se pierdeau usor.

Insa cu acest dispozitiv simplu, casca va ajunge direct pe canalul auditiv mult mai usor si mai rapid. In plus nu mai risti sa scapi castile pe jos.

Magnet Negru Oval pentru asezare/extragere Casti cu Microvibratii pentru copiat

Magnetul negru oval se poate folosi atat pentru asezarea castii pe timpan cat mai bine cat si pentru extragerea castii din ureche.

Pozitionarea corecta a Casti cu Microvibratii pentru copiat

Astfel daca dupa ce ai pus casca in ureche sunetul nu este satisfacator, cu acest magnet faci miscari scurte in spatele urechii iar casca fiind magnetica isi va schimba pozitia in ureche. Vei auzi mai bine sau mai rau. Vei insista pana cand obtii sunetul dorit. Asta se poate intampla deoarece casca nu ajunge in ureche mereu in pozitia care se aude cel mai bine.

Extragerea Casti cu Microvibratii pentru copiat din ureche

Castile sunt puternic magnetice. Astfel atunci cand vei introduce putin varful magnetului oval in ureche si vei invarti putin, castile vor fi atrase si vor iesi din ureche pe acest magnet oval. Atentie insa, castile sunt mici si usoare si trebuie sa te cureti sa nu ai ceara inainte de a le introduce in ureche. Ceara este cleioasa si castile se vor lipi si vor iesi mai greu

Magnet scos casca din ureche

Betisor special cu cap magnetic

in peste 95% din cazuri castile ies destul de usor din ureche. Daca insa castile cu microvibratii nu vor sa iasa cu acel magnet oval, poti folosi acesta mica tija cu cap magnetic iar castile vor iesi cu siguranta din ureche.

Acest betisor cu cap magnetic este foarte util pentru cazurile cand Casti cu Microvibratii pentru copiat raman blocate in ureche.

Casti cu Microvibratii pentru copiat 2

Pachetul Contine

 1. Casti pentru Copiat i-EarCheat:
   • Set de doua Casti i-EarCheat Standard
   • Set de doua Casti i-EarCheat Premium
 2. Casti cu Microvibratii:
   • Set de 6 Casti marime M
   • Set de 6 Casti marime L
 3. Optional:Dispozitiv special ce usureaza introducere casti microvibratii
 4. Magnet Negru Oval pentru asezare/extragere casti microvibratii
 5. Betisor special cu cap magnetic pentru extragere casti microvibratii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Casti cu Microvibratii pentru copiat – Kit Complet”