fbpx

Casca de Copiat Profesionala cu Cartela SIM RM-210 Pro

2.000 lei

Sistem de copiat Profesional din noua generatie 2023 cu cartela SIM si casca de copiat fara fire. La sistemul Profesional RM210 Pro distanta intre dispozitiv si casca poate fi de pana la 15 metri. In plus, la modelul RM210 Pro, fiecare dispozitiv functioneaza cu casca lui si nu poti auzi si pe altii care au sisteme de copiat in aceeasi incapere si nu interfereaza cu sistemele cu microcasca japoneza!

Autonomie Dispozitiv ~5h Casca ~4h

Descriere

Casca mai mica decat cele Japoneze! – Poti lasa dispozitivul la 15m de casca, – Fiecare dispozitiv functioneaza cu casca lui – NU auzi in casca si pe cei cu alte sisteme de copiat!

Specificatii Tehnice

 • Distanta intre Dispozitivul GSM – Casca: ~15 Metri
 • Distanta intre Ajutorul Tau – Dispozitivul GSM : Nelimitata
 • NU vei auzi in casca ta si pe ceilalti ce au Casca Japoneza
 • Un Dispozitiv GSM poate fi imperecheat cu max 10 casti
 •  Un singur dispozitiv GSM poate dicta la 10 persoane din aceeasi incapere, chiar daca sunt in banci diferite (max 15m de dispozitiv)
 •  Microfonul se afla pe dispozitivul GSM – NU pe casca!
 • Raspunde Automat la apel
 • NU poate sa sune ROALERT-ul
 • Functioneaza cu cartela SIM obisnuita din Orice retea GSM
 • Autonomie Dispozitiv:
  • 4h Garantat din Testele noastre
 • Durata incarcare acumulator Dispozitiv GSM: 4h
 • Autonomie Casca:
  • ~4h baterii RM-400
 • Bateria la casca se schimba
 • Dimensiuni Dispozitiv GSM: 60mm x 54mm x 11mm

Distanta mare intre casca si dispozitivul GSM: 15-20metri

La sistemele cu microcasca japoneza distanta intre dispozitiv si casca este de maxim 70cm. Casca de Copiat Profesionala cu Cartela SIM model RM-210 Pro, este singurul sistem de copiat la care distanta dintre casca si dispozitivul de copiat poate fi substantial mai mare: 15-20 de metri. Nu confundati cu distanta la care se poate afla persoana care  urmeaza sa te ajute! Persoana care te ajuta va apela de pe orice telefon obisnuit numarul SIM introdus in dispozitiv – deci acea persoana se poate afla oriunde pe glob si exista semnal la telefon.

Este singurul sistem de copiat la care poti avea asupra ta doar casca in ureche si nimic altceva pe tine! Dispozitivul GSM se poate afla undeva in apropiere, dar nu mai mult de 15-20 metri de casca.

Persoana care te ajuta, se poate afla oriunde pe glob are semnal la telefonul mobil. Va trebui doar sa apeleze de pe orice telefon numarul cartelei SIM din dispozitiv.

Casca nu este universal compatibila!

La sistemele pentru copiat cu casca japoneza, practic orice casca se poate utiliza la orice sistem de copiat, casca este universal compatibila. Astfel daca pui o casca japoneza in ureche si te plimbi printre banci, daca exista persoane care folosesc sisteme de copiat, vei auzi cum si ce li se dicteaza.

Eu, sincer am patit pe vremea cand eram la facultate, sa fiu nevoit sa folosesc o casca japoneza si mergand spre sala, pe hol (trecand prin dreptul salilor), auzeam voci in casca mea, cum li se dicta la altii :)) si va garantez ca nu glumesc!

Casca nu functioneaza prin Bluetooth!

Casca nu functioneaza prin tehnologie Bluetooth care ar putea fi detectata cu usurinta cu orice telefon obisnuit! Fiind un sistem de generatie noua, nu putem dezvalui detalii, insa va putem garanta ca sunt extrem de greu de detectat. Se pot detecta doar cu analizoare de spectru de frecventa, aparatura ce costa zeci de mii de euro si care este disponibila doar pentru organizatiile guvernamentale.

Un singur dispozitiv GSM cu pana la 10 casti!

Dispozitivul GSM poate fi imperecheat cu pana la 10 casti. Astfel poti lasa dispozitivul intr-o bluza/poseta in cuier, iar pe o raza de 15-20 de metri, toti cei care au o casca imperecheata anterior cu dispozitivul GSM, vor auzi in casca acelasi lucru.

Este important de precizat ca sistemul functioneaza printr-o tehnologie noua (nu e bluetooth/wifi sau Radio AM/FM) iar imperecherea nu o poti face tu acasa. In momentul achizitionarii, va trebui sa precizezi cati utilizatori (cate casti) doresti. O casca pierduta necesita trimiterea intregului sistem inapoi, intrucat imperecherea se face cu aparatura specializata. Retine si ca pretul unei astfel de casti este de pana la 5 ori mai mare decat al uneia clasice japoneze.

 

Mai multe detalii gasesti aici

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Casca de Copiat Profesionala cu Cartela SIM RM-210 Pro”