Camera Video in Nasture 4K i-Cheat S2

Camera i-Cheat S2 este model 2020 Vezi aici noul Model 2022 i-Cheat S4

Camera pentru copiat i-Cheat S4

 

Cel mai nou sistem cu camera video in nasture 4k i-cheat s2 ce transmite imagini ultra HD foarte clare cu subiectele ajutorului tau. Camera Video pentru copiat i-Cheat S2, care spre deosebire de modelul S1 poate trimite atat Poze cu subiectele cat si imagini Video. In plus ajutorul tau de acasa, poate instala pe calculator sau laptop aplicatia i-Control Pro. Fiecare camera are o adresa de email unica.
Aplicatia se va conecta la camera ta folosind aceasta adresa de email, iar persoana care te ajuta va putea controla de la distanta camera: poate face poze sau poate trimite video. Astfel tu NU mai esti nevoit sa apesi pe nici un buton in timpul examenului. Atat Pozele cat si imaginile Video vor aparea automat in adresa de email corespunzatoare camerei tale.

Avantaje camera pentru copiat 4k i-cheat s2 (Model 2020):

  1. ajutorul tau de acasa poate controla camera cu o aplicatie instalata pe Calculator, Laptop,
  2. tu nu mai trebuie sa apesi pe buton in timpul examenului,
  3. camera trimite poze 4K,
  4. camera poate trimite si Video
  5. pozele si fisierele video se primesc pe o adresa de email – fiecare camera are adresa unica!
  6. Auto Focus – claritatea imaginii se regleaza automat FARA sa fie nevoie sa invarti de nasture
  7. Unghi foarte mare de vizualizare: cuprinde mai mult decat o foaie A4 intr-un singur cadru
  8. Imaginile sunt deosebit de clare si au Rezolutie 4K Ultra HD
  9. Dimensiunile sunt cu mult mai mici decat celelalte modele de pe piata

Aplicatia i-Control Pro

Aplicatia i-Control Pro poate fi instalata pe orice Calculator Descktop sau Laptop ce ruleaza Windows 7,8.10 sau MAC. Din aplicatie poti selecta rezolutia si claritatea pozei pe care urmeaza sa o trimiti iar la video poti alege deasemenea rezolutia, calitatea si durata cat camera va trimite video. Intrucat fisierele Video au dimensiuni destul de mari, pentru a nu astepta prea mult primirea imaginilor, timpul este limitat la 20, 30 sau 40 de secunde pe fiecare trimitere. Inainte de a apasa butonul de Take Video selectezi din meniu timpul, rezolutia si claritatea.

Camera video pentru copiat 4k trimite imagini la Rezolutie 4K Ultra HD
Marele avantaj al acestei camere video pentru copiat in nasture este ca trimite imagini la o rezolutie 4K UHD de o calitate deosebita. In o singura imagine incape fara probleme absolut toata pagina A4. Asta inseamna ca in o singura imagine trimisa se vad foarte clar absolut toate subiectele. In plus, datorita rezolutiei mari a imaginilor trimise, ajutorul tau de acasa poate da un zoom foarte mare pe imagine, vazandu-se in continuare clar.

Camerele video clasice GX-PX au o rezolutie mult mai mica. In o singura imagine incape undeva la un sfert de pagina. Astfel cel de acasa era nevoit sa iti dea mereu indicatii cum sa misti foaia sau camera pentru a putea vedea toate subiectele. Lucru ce necesita mult timp si prezenta un risc marit sa dai ceva de banuit plimbandu-te cu foaia in timpul examenului.

camera pentru copiat 4k i-cheat s2 are Focusare Automata.

Asta inseamna ca NU mai trebuie sa reglezi camera de acasa inainte de a te duce la examen pentru a se vedea clar. Poti tine foaia atat la 15 cm cat si la 60 de cm fara sa fie nevoie sa reglezi camera video pentru copiat invartind din nasture. I-Cheat S2 se regleaza singura.

Camerele video clasice GX-PX au focusare manuala: trebuie sa invarti de nasture pentru a se vedea clar. Cand esti in examen la camerele PX-GX trebuie sa tii foaia doar la distanta pentru care ai reglat nasturele de acasa(30cm de camera de regula), iar daca tii foaia mai aproape sau mai departe de distanta la care ai reglato de acasa se va vedea in ceata.

Noile Camere Video pentru Copiat 4K in Nasture din seria i-Cheat S2 NU mai au aceasta problema deoarece camera are focusare automata.

Pe scurt camerele Video clasice din seria PX-GX au dezavantajul ca trebuie sa le reglezi de acasa invartind de nasture pt o anumita distanta intre camera si foaie iar in examen esti nevoit sa ridici si sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele – Lucru ce necesita mai mult timp si implica riscuri mai mari!

Cu o singura Poza trimiti toate subiectele – Unghi mare de Vizualizare

Modelele clasice ce trimit Video Live in timp real din seria PX-GX au marele dezavantaj. Mai precis ca pot capta doar un sfert de pagina A4 sau in cel mai fericit caz 1/3. Astfel vei fi nevoit de fiecare data sa te misti stanga sau dreapta sau sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele. La camerele GX-PX se in intampla uneori ca la anumite poze sa cuprinda incomplet subiectul iar ajutorul tau de acasa neputand ghici partea lipsa.
Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S2 are un unghi foarte mare de vizualizare ce cuprinde in intregime o foaie A4 si chiar mai mult. Astfel cu o singura poza poti trimite absolut toate subiectele. In plus rezolutia foarte mare si claritatea deosebita a imaginilor iti permite sa faci un zoom foarte mare.

camera pentru copiat 4k i-cheat s2 functioneaza atat pe 4G cat si pe 3G

Cea mai mare problema a camerelor video existente pe piata din seria PX-GX o constituie lipsa semnalului 4G. De nenumarate ori s-a intamplat ca in zona respectiva unde se folosea sistemul sa NU fie semnal 4G. Sau daca era sa fie foarte slab(prea putine linii). Camerele video pentru copiat din seria PX-GX sub nici o forma nu functionau fara semnal 4G Full. Chiar si asa uneori imaginile se primeau cu intarziere foarte mare, se blocau sau chiar nici macar nu te puteai conecta la camera video. Tot din cauza semnalului slab erai nevoit sa inchizi camera si sa o redeschizi in timpul examenului. Ajutorul tau de acasa trebuia sa inchida aplicatia camerei si sa o redeschida. Acest lucru fiind uneori dificil de efectuat in timpul examenului.

De retinut:

Camera Video se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Cauta pe Youtebe „Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat”. Vei gasi un filmulet in care ti se explica si vei vedea cum se pune camera cu nasture la camasa. NU e complicat deloc.

Camera pentru Copiat i-Cheat S2 va functiona fara probleme chiar daca in zona NU exista semnal 4G sau daca acesta este mai slab. Totusi este de recomandat a se verifica pe ce retea GSM este semnalul mai bun si a se utiliza reteaua cu semnal cat mai bun. De regula Telekom si Vodafone si chiar si Digi au semnal foarte bun. In mod normal o poza se trimite in 15….max 20 secunde iar pe 3G in 20…25 sec. Avantajul este ca indiferent de ce semnal ai in sala de examen, subiectele ajung garantat ajutorului tau de acasa.

Autonomie Acumulator camera copiat 4k i-cheat s2

Camera I-Cheat S2 vine cu un acumulator ce ofera o autonomie de pana la 4 ore de functionare.

Cum oferi internet la Camera Video?

Indiferent de ce camera video vei alege trebuie sa stii ca ea are nevoie sa aibe acces la internet. Ai nevoie de o cartela SIM, ce are credit sau o optiune activa cu minim 2Gb de internet . Cartela SIM se va introduce intr-un mic modem 4G care va da internet la camera. Intre modem si camera nu exista nici un fel de fir, ele comunica wireless.

Nu trebuie sa iti faci griji! Modemul 4G este cel mai mic model existent pe piata: 6cmx4cmx1cm. Astfel il poti ascunde mult mai usor decat un telefon mobil. In plus el vine gata setat, tu nu trebuie sa mai faci nimic! Decat sa pornesti sistemul si va fi gata de utilizare in doar 1 minut.

Este necesar ca aceste servicii sa fie reinoite anual! Astfel va fi necesar sa se faca un update al aplicatiei si al camerei. Costurile anuale pot varia – informatii suplimentare cereti la telefon. Se poate opta si pentru servicii care nu necesita plata anuala -servicii gratuite localizate in China.

Daca alegi serviciile gratuite nu va mai trebui sa faci update, insa serverele gratuite sunt aglomerate si nu beneficiaza de banda garantata – ca rezultat uneori camera poate functiona mult mai greu sau chiar poate avea momente de DownTime chiar daca semnalul GSM este bun. Mai pe scurt serviciile gratuite iti transforma camera in una obisnuita China.

Dimensiuni Extraordinar de Mici

Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S2 este si surprinzator de mica. Are doar 2cm latime 5cm lungime si 0.3cm grosime. Este si foarte usoara, astfel o poti ascunde cu usurinta chiar si vara cand te imbraci foarte subtire.