Camera Video in Nasture pentru Copiat i-Cheat S4

3.000 lei

Camera Video in Nasture pentru Copiat i-Cheat S4 este la a 4 a generatie de mini camere in nasture din gama profesionala. Punem mare accent pentru siguranta ta si astfel, noul model S4 este compatibil cu minimodul 4G LTE. Nu mai ai nevoie de Router separat sau Hotspot de la telefon!

Descriere

Camera i-Cheat S4 este deja la a 4-a generatie de camere video in nasture din gama profesionala. Punem mare accent pentru siguranta ta si astfel, noul model S4 are integrat modul HD Audio VOIP LTE, deci nu mai ai nevoie de alt dispozitiv pt casca – camera trimite direct la casca ce vorbeste ajutorul tau. In plus camera este compatibila cu mini modul 4G LTEdeci nu mai ai nevoie de Router separat sau Hotspot de la telefon!

Reteaua WiFi - Usor de Gasit

Retelele WiFi ascunse se pot gasi cu o simpla aplicatie Gratuita WiFi Scan

Cum tot mai des acum umbla vorba despre casti si camere in nasture, cu siguranta si supraveghetorii se pot astepta ca in sala lor sa se gaseasca un asemenea dispozitiv.

Poate o sa ramaneti surprinsi, dar doar anul trecut de la sesiunea din Vara BAC 2021 au fost prinsi peste 350 de elevi ce foloseau camere cu conexiune Wifi cu retea ascunsa. Majoritatea au fost prinsi cu ajutorul unei simple aplicatii gratuita!

Unii vanzatori iti vor spune ca nu e nici o problema, reteaua WiFi o poti ascunde! Intradevar nu o mai poti gasi daca te duci in meniul de WiFi si dai cautare la retele disponibile. Dar in realitate daca o ascunzi asta nu inseamna ca ea nu exista si nu se mai poate gasi!

Vezi aici articol din presa: agerpres.ro

Daca mai ai si ghinionul sa ai in sala o persoana care te monitorizeaza mai tanara care le are cat de cat cu tehnologia, va gasi in Google Magazin Play sau App Store foarte multe aplicatii gratuite de scanare a retelelor WiFi unde le poti vedea inclusiv pe cele ascunse.

Camera Video in Nasture i-Cheat S4 - Pachet Profesional

Acesta reprezinta cel mai complet Sistem Profesional care exista pe piata. Ai inclus toate tipurile de casti care exista si cea mai performanta camera in nasture. Sistemul contine:

 • Mini Camera i-Cheat S4 in Nasture – Model Nou 2022
 • Mini Modul 4G LTE Unlocked – Suporta orice Cartela SIM Obisnuita
 • Mini Modul Audio VOIP LTE – Functioneaza cu toate tipurile de casti
 • Mini Acumulator 5,5×6,5×1 cm – pana la 5 Ore Autonomie
 • Husa Speciala de pus pe brat Acumulator si Modul 4G
 • 12 Casti Microvibratii + 4 Casti i-EarCheat + Casca Japoneza MC2500
 • 20 Nasturi asemanatori cu cel cu camera: 10xM Size + 10xL Size
 • Accesorii: 3 Baterii 337 pt Casca Japoneza, Cablu incarcare, Betisor extragere casti Microvibratii
 • Buton de Urgenta

Buton de Urgenta

O simpla apasare si inchizi tot sistemul: inclusiv Camera, inclusiv partea de Audio, inclusiv partea de Internet cu SIM!

Imposibil de detectat !!!

La restul sistemelor, daca observi ca se vine cu dispozitiv de detectat in sala, trebuie sa inchizi 3 sisteme pe rand:

Camera + Cutiuta GSM + Router 4G

Deci 3 dispozitive – necesita timp in care poti fi depistat!

Camera copiat in nasture i-cheat s4

Este singurul sistem ce nu foloseste Wifi !!! Functioneaza cu o singura cartela SIM !!! Sistemul din poza este tot ce ai nevoie:

FARA Router sau Cutiuta GSM !!!

Camera Video in Nasture i-Cheat S4 - Cum functioneaza?

Simplu de utilizat:

 1. In modulul 4G LTE se introduce o cartela SIM obisnuita ce are activa o optiune cu internet,
 2.  Se porneste sistemul de la butonul de pe acumulator,
 3. Se instaleaza aplicatia disponibila gratuit (ai link de descarcare in manualul de utilizare),
 4. Se scrie in aplicatie ID-ul camerei tale si se da conectare

Asta e tot !

 Ajutorul tau, care se poate afla la orice distanta de tine (chiar si in alta tara), din aplicatie are control total asupra camerei tale. O data pornita camera tu nu mai trebuie sa apesi pe nici un buton in timpul utilizarii, decat doar daca vrei sa opresti sistemul.

Cu aceasta aplicatie ajutorul tau poate porni camera pe Video Live, poate face poza 4K, poate face captura de ecran, poate porni microfonul camerei (aude ce se intampla in sala) si desigur iti poate sopti in casca.

Camera Video in Nasture i-Cheat S4 - Demonstratie Poze 4K

Camerele i-Cheat sunt singurele camere la care camera face o poza pe care o trimite ajutorului tau in aplicatie. Restul camerelor fac doar o captura de ecran la fereastra de Live Video. Pe live rezolutia si calitatea sunt de 10 ori mai mici!

Vezi mai jos poze din situatii reale! Zici ca sunt poze facute cu telefonul mobil! Nu uita se selectezi calitatea maxima din setari la Youtube!

Demonstratie Video Live Streaming

Atat modelul de camera S3 cat si S4 au exact acelasi obiectiv de 8mpx. Deci imaginile sunt la aceeasi calitate la ambele modele. Singura deosebire este ca la modelul S4 nu mai este disponibila modelul patrat de camera de 5Mpx.

Nu uita se selectezi calitatea maxima din setari la Youtube!

Camera Video in Nasture i-Cheat S4 - Mini Modul 4G LTE

Camera Video i-Cheat S4 in nasture suporta mini modul cu cartela 4G LTE. Este singura camera video in nasture de pe piata la ora actuala ce nu are nevoie de o retea WiFi !!! Mini Modulul 4G este de la Huawei – cel mai mare producator de retele GSM

Modulul 4G
inlocuieste Routerul 4G !

Routerul 4G face o retea Wifi pentru a comunica cu camera. Chiar daca este ascunsa reteaua se poate gasi cu usurinta cu orice aplicatie WiFi Scan.

Modulul nostru 4G LTE NU comunica prin Wifi cu camera!

Routerul are dimensiuni
mai mari !

Orice camera in nasture ai alege, va avea nevoie de acces la internet. Celelalte camere folosesc Routere 4G care sunt de cel putin 3-4 ori mai mari si astfel mai greu de ascuns!

In plus toate Camerele comunica Wireless cu Routerul printro retea Wifi care acum se poate descoperi destul de usor.

Camera i-Cheat S4 este singura camera fara retea Wifi!

La celelalte sisteme cu camera video in nasture,  dupa cum poti observa, doar Routerul este mai mare decat bateria Camerei S4 !!!

Routerul 4G face o retea Wifi pentru a comunica cu camera. Chiar daca este ascunsa reteaua se poate gasi cu usurinta cu orice aplicatie WiFi Scan.

Modulul nostru 4G LTE NU comunica prin Wifi cu camera!

Camera Video in Nasture i-Cheat S4 - singura camera fara Wifi!

Pe piata mai exista un singur model de camera video in nasture ce nu are nevoie de Router 4G separat. Insa desi are modul 4G, camera tot creaza o retea Wifi. Camera i-Cheat S4 este singura camera ce nu foloseste absolut de loc reteaua Wifi!

Model concurent ce suporta cartela SIM. Insa si acest model creaza o retea Wifi ascunsa care se poate descoperi cu usirinta.

In plus modulul GSM cu care vine aceasta camera este foarte instabil si functioneaza doar daca are semnal GSM 4G Full, se incalzeste foarte tare, consuma multa baterie – are autonomie mica.

Retea WiFi vs Fire pe Corp

In mod gresit, unii dintre utilizatori se feresc sa foloseasca sisteme ce implica fire pe corp. Din experienta de 18 ani in domeniu va garantam ca este mai riscant sa mergi cu un sistem WiFi decat sa ai cateva fire subtiri ascunse pe sub haine.

Ce alegi?
Sa iti fie descoperit sistemul la un eventual contol corporal sau sa fii expus avand o retea WiFi activa tot timpul?
Reteaua WiFi

Fie ca utilizezi functia de Hotspot de la propriul Telefon Mobil sau ai un mini Router 4G, reteaua Wifi creata este ascunsa doar in meniul de cautare retele Wifi a telefonului.

Retelele ascunse se pot vedea cu orice telefon mobil instaland oricare din zecile de aplicatii gratuite disponibile in Google Magazin Play pe Android sau App Store pt IOS.

Aplicatiile ofera si intensitatea semnalului si astfel supraveghetorul va sti ca cu cat se va apropia mai mult de sursa semnalului cu atat intensitatea lui va creste.

Cu alte cuvinte nu ii va lua mai mult de 2-3 minute sa vina exact langa tine!

Pe Laptop retelele ascunse apar ca “Hiden Networck”

Nici macar pe Laptop reteaua nu este invizibila! Retelele ascunse apar pe orice laptop cand dai cautare ca “Hiden Networck”. Intr-o sala unde se utilizeaza uneori acest sistem, este total nefiresc sa existe retele ascunse si astfel supraveghetorul daca are un laptop obisnuit isi poate da seama ca in sala exista cineva cu o camera in nasture.

Acum chiar si unii care au folosit astfel de sisteme au ajuns sa fie supraveghetori la randul lor!

La incaput cand nu prea se stia de astfel de sisteme era simplu. Insa acum cand toata lumea stie de existenta lor, este mult mai riscant sa folosesti sisteme ce comunica prin Bluetooth sau Wifi intrucat sunt foarte simplu de detectat.

Sistemele ce contin si fire

Am observat teama utilizatorilor de a folosi sisteme ce au fire. Insa in toti anii de experienta acumulata va asiguram ca este mult mai putin riscant de folosit un sistem ce contine si ceva cabluri.

Sistemele ce contin si fire pot fi descoperite doar la un eventual control corporal. Aceasta se poate intampla doar daca dai ceva de banuit! Dar si atunci daca sistemul este bine montat pe corp, ai sanse sa nu fie descoperit intrucat supraveghetorii nu prea au voie sa puna mana pe tine – nu mai vorbim sa se apuce sa te dezbrace 🙂

Deci cu alte cuvinte este mai important sa nu dai nimic de banuit. Mai ales in situatia in care esti expus, avand o retea Wifi/Bluetooth activa tot timpul la tine.

Camera Video in Nasture i-Cheat S4 Modul HD Audio VOIP LTE

Camera Video i-Cheat S4 in nasture este singura camera de pe piata din Romania ce are modul HD Audio integrat ce poate functiona atat cu casca japoneza de culoarea pielii cat si cu castile magnetice pe timpan sau i-Earcheat.

Fara dispozitiv audio separat! Fara Cutiuta GSM!

Camera i-Cheat S4 va putea sa trimita vocea ajutorului tau, direct in casca din urechea ta, fara a mai fi necesar sa ai cutiuta GSM sau sistem bluetooth. Ajutorul tau va putea folosi aplicatia disponibila gratuit pentru:

 • pentru a auzi ce se intampla in sala,
 • pentru ati sopti in casca
 • pentru a vedea Live ce filmeaza camera
 • pentru a primi poze 4K
 • pentru a face captura de ecran la ce trimite camera Video Live

Sunet HD superior celui prin Apel Telefonic

VoLTE & Wide-Band Codec Support
High-Quality Digital Voice Communication

In functie de semnalul GSM disponibil in zona in care se utilizeaza, Camera i-Cheat S4, stie sa adapteze singura calitatea sunetului. Datorita functiilor de inteligenta artificiala stie sa adapteze singura codecul audio utilizat: AC3, AAC, OGG, MP3, FLAC, WMA

Functioneaza atat cu Casca Japoneza cat si cu casti Magnetice

Acelasi sistem poate functiona atat cu o casca de copiat Japoneza de culoarea pielii cat si cu castile de tip magnet cu microvibratii pe timpan sau i-Earcheat. Retine ca micro castile de tip magnet NUpot functiona satisfacator fara a avea colier! Asta in ciuda faptului ca unii vanzatori mint si zic ca functioneaza si fara colier: da, functioneaza dar se aude prea incet!

Casca Japoneza de Culoarea pielii

Daca folosesti casca Japoneza de culoarea pielii este suficient sa ai doar modulul Audio VOIP pozitionat nu mai jos de piept. Acesta se lipeste cu un plasture medicinal pe piele.

Casca Japoneza este cat un bob de porumb!

Dimensiunile pot parea mari intrucat pozele sunt facute cu zoom!

Casca Japoneza de Culoarea pielii

Daca folosesti casca Japoneza de culoarea pielii este suficient sa ai doar modulul Audio VOIP pozitionat nu mai jos de piept. Acesta se lipeste cu un plasture medicinal pe piele.

Casca Japoneza este cat un bob de porumb!

Dimensiunile pot parea mari intrucat pozele sunt facute cu zoom!

Camerera are un microfon EXCEPTIONAL de sensibil!

Camera video i-Cheat S4 in nasture nu va poate citi pe buze, insa va putem garanta ca este dispozitivul cu cel mai sensibil microfon pe care l-ai intalnit vreo data pe un dispozitiv!

Camera Video in Nasture i-Cheat S4 pentru copiat la examene

Acumulator de mici dimensiuni cu autonomie mare

Este un acumulator reincarcabil special modificat pentru a avea dimensiuni cat mai mici.

La comanda putem modifica camera astfel incat sa ii punem o baterie interna. Insa din experienta nu recomandam acest lucru intrucat camera trebuie sa fie cat mai mica si cat mai usoara pentru a nu trage de bluza in jos: risca sa cada sau sa filmeze pe tavan din cauza greutatii.

Camera Video in Nasture i-Cheat S4 - Buton de Urgenta

Desi poate parea banal, acest buton este extrem de util! Daca vezi ca in sala se vine un un detector (un aparat cu minim doua antene) si se plimba prin sala, atunci daca vei opri sistemul va fi absolut imposibil de detectat! Va mai putea fi detectat doar cu detectoare de metale cum sunt cele de la aeroport.

Cu o simpla apasare de buton, poti sa opresti intregul sistem:

 • inclusiv partea de 4G
 • inclusiv camera
 • inclusiv partea de audio

La celelalte sisteme de pe piata vei avea de oprit 3 sisteme: camera, routerul sau telefonul si cutiuta gsm. Fiecare se inchid de la butoane separate. Si pentru a nu putea fi detectate va trebui sa te asiguri ca le ai inchise pe toate!

1 – Buton de Urgenta On/Off     2 – Mufa Type C incarcare

Cu noul sistem de camera video i-cheat S4, fiind toate sistemele integrate intrunul singur, cu o simpla apasare de buton, poti opri intregul sistem: totul in doar 2-3 secunde.

Dupa ce pericolul a trecut, mai apesi o data pe buton si intregul sistem porneste si se reconecteaza automat in doar 2-3 minute!

Butonul se afla pe Acumulator, iar Acumulatorul in husa special creata pentru camera i-Cheat S4. Husa se poate pune pe bratul stang sau drept. Astfel cu un simplu gest (te faci ca te scarpini putin) si in doar o secunda poti opri sistemul.

Il poti porni ulterior prin simpla apasare prin haine inca o data a butonului de urgenta. Nu mai trebuie sa faci nimic altceva, totul este automat iar aplicatia se va reconecta automat la camera ta in doar 2-3 minute.

Desi nu pare util acest buton poate fi extrem de util. Camera i-Cheat S4 este singura camera care are acest buton. Poate fi extrem de util in situatia in care se vine cu un detector.

Husa speciala de de pus pe brat!

Camera pentru i-Cheat S4 vine cu o husa speciala ce o poti pune cu usurinta pe bratul stang sau drept. Are doua cureluse cu marime reglabila pentru a se putea potrivi atat la persoanele cu mana mai subtire, dar si pentru persoanele mai musculoase.

Poti folosi aceasta husa pentru a putea ascunde bateria cat mai usor pe corp. Daca consideri ca nu te ajuta, desigur poti renunta la ea. Acumulatorul in acest caz va trebui sa il ascunzi undeva pe corp.

Husa pentru acumulator este gandita sa poata fi montata atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga, firul de alimentare pentru camera este suficient de lung  pentru a ajunge la camera in oricare din situatii.

Poti folosi aceasta husa pentru a putea ascunde bateria cat mai usor pe corp. Daca consideri ca nu te ajuta, desigur poti renunta la ea. Acumulatorul in acest caz va trebui sa il ascunzi undeva pe corp.

Husa pentru acumulator este gandita sa poata fi montata atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga, firul de alimentare pentru camera este suficient de lung  pentru a ajunge la camera in oricare din situatii.

Camera Video in Nasture i-Cheat S4 Server Cloud in Europa

Spre deosebire de modelele competitive de pe piata, Camera i-Cheat S4 foloseste servere in Cloud din mai multe locatii. Astfel se inbunatateste viteza de conectare si se micsoreaza intarzierile ce pot aparea.

I-Cheat S4 foloseste servicii din Romania/Europa!

I-Cheat S4 este singura camera video ce foloseste serviciile de Live Video Streaming direct din Romania/Europa! Asta inseamna ca imaginile vor ajunge mult mai repede la persoana care te ajuta. In plus aceste servicii sunt platite si astfel sunt garantate.

Pentru ca ajutorul tau sa poate primi imaginile cu maxim 2 sec intarziere, trebuie insa ca atat camera cat si ajutorul tau de acasa sa aibe internet cu viteza cat mai buna! La camerele Chinezesti se intampla destul de des ca in ciuda faptului ca internetul este ok imaginile sa aiba si 10…12 sec intarziere sau chiar sa nu te poti conecta la camera.

Este necesar ca aceste servicii sa fie reinoite anual! Astfel va fi necesar sa se faca un update al aplicatiei si al camerei. Costurile anuale pot varia – informatii suplimentare cereti la telefon. Se poate opta si pentru servicii care nu necesita plata anuala -servicii gratuite localizate in China.

Daca alegi serviciile gratuite nu va mai trebui sa faci update, insa serverele gratuite sunt aglomerate si nu beneficiaza de banda garantata – ca rezultat uneori camera poate functiona mult mai greu sau chiar poate avea momente de DownTime chiar daca semnalul GSM este bun. Mai pe scurt serviciile gratuite iti transforma camera in una obisnuita China.

Sanse de sub 0.1% ca serviciile pt i-Cheat S4 sa nu functioneze!

I-Cheat S4 foloseste servicii de la Amazon prin partenerii acestora. Aceste servicii sunt folosite si de MCDonald’s, Dedeman, multe dintre Bancile din Romania, etc. Aceste servicii sunt securizate si garantate cu 99,9% worcking time!

Atata timp cat camera are o conexiune cu viteza buna la internet (semnal 4G bun in zona unde vrei sa folosesti camera) dar si persoana care te ajuta are internet cu viteza buna, practic nu poate exista nici un motiv sa nu functioneze sistemul!

Camerele Chinezesti se pot inchide oricand

Chiar in acest moment pe OLX sunt multe camere (GX600 si alte modele no name) care nu mai functioneaza decat daca cel care primeste imaginile este in aceeasi retea WiFi cu camera. Asta inseamna ca nu pot fi folosite pe o distanta mai mare de raza de acoperire a retelei WiFi (10-30m).

Acest lucru se poate datora mai multor cauze. De exemplu Chinezul care le-a produs a inchis firma si nu a mai platit facturile furnizorului de servicii pentru sistemele respective. De aceea nu te poti baza pe Camerele Chinezesti.

Camerele S1, S2, S3 precum si noul model S4 foloseste servicii din Romania/Europa si oricand se poate plati si reinoi abonamentul. Pe cand la cele Chinezesti: i-al pe Chinez de unde nui!

Atentie !

In orice sistem ca lucrurile sa decurga bine este necesar ca toate “rotitele” sa se invarta bine. De aceea nu este suficient ca doar serviciile noastre sa fie de calitate ci si accesul la internet al camerei dar si a persoanei ce te ajuta sa fie de calitate.

Deci este necesar sa te asiguri ca in zona unde vrei sa folosesti camera este semnal 4G/3G. Eventual poti verifica inainte de a folosi dispozitivul pe ce retea GSM ai semnal mai bun in zona unde vei utiliza camera.

Retine: cu cat semnalul este mai bun cu atat caliattea imaginilor/sunetului va fi mai mare si intarzierea va fi mai mica. Daca ai semnal 4G minim jumatate din linii, este mai mult decat suficient sa ai o imagine Video/Poza buna cat si un sunet de calitate HD.

Camera Video in Nasture i-Cheat S4 - Aplicatie disponibila Windows

Pentru a putea utiliza camera, ai la dispozitie o aplicatie gratuita pentru Calculatoare/Laptop ce ruleaza sistem de operare Windows. Nu functioneaza pe MAC.

Aplicatie Laptop - PC

Cu aplicatia de pe PC/Laptop ai control total asupra camerei: cel ce are camera asupra sa nu mai trebuie sa faca nimic o data ce a pornit camera. Poti face poze, inregistra video, vizualiza Live ce filmeaza camera si desigur poti auzi ce se intampla in sala sau poti dicta in acelasi timp.

Poti dicta si poti auzi din sala in acelasi timp!

Cu i-Cheat S4 poti auzi ce se intampla in sala si poti dicta in acelasi timp! Este singura camera la care poti face acest lucru. Celalalt model concurent are doar aplicatie pentru dispozitive mobile si poti ori dicta, ori auzi ce se intampla in sala

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Camera Video in Nasture pentru Copiat i-Cheat S4”