Camera Video in Nasture i-Cheat S1

Camera i-Cheat S1 este model 2020 Vezi aici noul Model 2022 i-Cheat S4

Camera Video in Nasture i-Cheat S4

 

Camera Video i-Cheat S1 are Focusare Automata. Asta inseamna ca NU mai trebuie sa reglezi camera de acasa inainte de a te duce la examen pentru a se vedea clar. Poti tine foaia atat la 15 cm cat si la 60 de cm, fara sa fie nevoie sa reglezi camera invartind din nasture.Camera video in Nasture de copiat i-Cheat S1 se regleaza singura.

Camerele video clasice GX-PX au focusare manuala: trebuie sa invarti de nasture pentru a se vedea clar. Cand esti in examen la camerele PX-GX trebuie sa tii foaia doar la distanta pentru care ai reglat nasturele de acasa. Daca tii foaia mai aproape sau mai departe fata de cum ai reglato de acasa, se va vedea in ceata.

Noile Camere Video pentru Copiat 4K in i-Cheat S1 NU mai au aceasta problema! Camera are focusare automata.

Camera video in nasture de copiat trimite poze la Rezolutie 4K Ultra HD

Marele avantaj pentru aceasta camera video de copiat in nasture este ca trimite imagini la o rezolutie 4K UHD de o calitate deosebita. In o singura imagine incape fara probleme absolut toata pagina A4. Asta inseamna ca in o singura imagine trimisa se vad foarte clar absolut toate subiectele. In plus, datorita rezolutiei mari a imaginilor trimise, ajutorul tau de acasa poate da un zoom foarte mare pe imagine.

Camerele video clasice GX-PX au o rezolutie mult mai mica, in o singura imagine incape undeva la un sfert de pagina. Astfel cel de acasa era nevoit sa iti dea mereu indicatii cum sa misti foaia sau camera pentru a putea vedea toate subiectele. Acest lucru necesita mult timp si prezenta un risc marit sa dai ceva de banuit plimbandu-te cu foaia in timpul examenului.

Pe scurt camerele Video clasice din seria PX-GX au dezavantajul ca trebuie sa le reglezi de acasa. Trebuie sa invarti de nasture pt o anumita distanta intre camera si foaie. In examen esti nevoit sa ridici si sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele. Lucru ce necesita mai mult timp si implica riscuri mai mari!

Camera Video pentru Copiat i-Cheat S1 are dimensiuni extraordinar de mici.

In ciuda performantelor sale foarte bune, camera video are dimensiuni mult mai mici decat seria GX-PX. Practic in fata se va vedea doar un banal nasture, care NU va da absolut nimic de banuit oricat te-ai uita la el. In spatele nasturelui acoperit de camasa este creierul sistemului: un dreptunghi mic de 2x5x0.3 cm. NU trebuie sa iti faci griji, partea din spate vine pe sub camasa, este foarte subtire si NU are cum sa dea nimic de banuit.

Camera i-Cheat S1 nu mai are fire intre camera si modulul de procesare al imaginilor. Deoarece modulul este foarte mic(cat degetul de la mana) este direct atasat de camera video in nasture de copiat. In fata ai doar un banal nasture iar in spatele camasii este atasat corpul camerei. Camerele Clasice din seria PX-GX au un modul separat care este mult mai mare(10cm pe 5cm cu 2 cm grosime). Au fire pe corp sau o pamblica neagra intre camera si modulul de procesare a imaginilor.

Autonomie Acumulator

Camera I-Cheat Cam S1 NU are acumulator intern. Dimensiunile foarte mici ale camerei nu permit utilizarea unui acumulator care sa ofere o autonomie satisfacatoare. Camera are mufa MicroUSB si astfel se poate alimenta de la orice Baterie Externa pentru incarcat telefoanele mobile. Se recomanda o baterie externa de 2000-3000 mAh si nu mai mare. Cele recomandate de noi le gasiti la Altex sau Carrefour, costa in jur de 30 lei si sunt de marimea degetului mare de la mana, oferind pana la 4 ore de functionare continua. Poti gasi la noi o baterie special modificata ce are dimensiuni foarte mici si un cablu microUSB foarte subtire si flexibil: cere detalii la telefon!

Avantaje camera copiat i-Cheat S1:

Camera i-Cheat S1 se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Foarte bine merge montanta si inlocuind unul din nasturii de la maneca. Cauta pe Youtube „Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat” si vei gasi un filmulet in care ti se explica si vei vedea cum se pune camera cu nasture la camasa. NU e complicat deloc.

Camera video in nasture de copiat i-Cheat Cam S1 va functiona fara probleme chiar daca in zona NU exista semnal 4G sau daca acesta este mai slab. Totusi este de recomandat a se verifica pe ce retea GSM este semnalul mai bun si a se utiliza reteaua cu semnal cat mai bun. De regula Telekom si Vodafone si chiar si Digi au semnal foarte bun. In mod normal o poza se trimite in 15….max 20 secunde. Pe 3G in 20…25 sec. Avantajul este indiferent ce semnal ai subiectele vor ajunge la ajutorul tau de acasa!

Functioneaza atat pe 4G cat si pe 3G

Cea mai mare problema a camerelor video existente pe piata acum din seria PX-GX o constituie lipsa semnalului 4G. Daca este, acesta este prea slab(prea putine linii). De nenumarate ori s-a intamplat ca in zona respectiva unde se folosea sistemul sa NU fie semnal 4G. Sau daca era sa fie foarte slab. Camerele video pentru copiat din seria PX-GX sub nici o forma nu functionau fara semnal 4G Full. Chiar si asa uneori imaginile se primeau cu intarziere foarte mare, se blocau. In cel mai arau caz nici macar nu te puteai conecta la camera video. Tot din cauza semnalului slab erai nevoit sa inchizi camera si sa o redeschizi in timpul examenului. Ajutorul tau de acasa trebuia sa inchida aplicatia camerei si sa o redeschida. Acest lucru fiind uneori dificil de efectuat in timpul examenului.

Cum se foloseste camera copiat i-Cheat S1

Din camera iese un fir foarte subtire si lung de aproximatic 1,5m la capatul caruia se afla un micro buton. Cand vei apasa pe acel micro buton camera video in nasture de copiat va face o fotografie si o va trimite pe o adresa de email. Poza are rezolutie 4K Ultra HD. Din momentul in care apesi pe buton pana ce poza poate fi descarcata de pe email de catre ajutorul tau de acasa poate dura intre 25 sec daca ai semnal 4G si 35 sec daca ai semnal 3G.
NU trebuie sa iti faci probleme pentru acel fir, este foarte subtire. Are o lungime de aprox 1,5 metri. ITi permite sa pui butonul unde crezi tu ca e mai accesibil pentru tine.

Ca sfat butonul se poate lipi pe cot cu un plasture medicinal. Ori de cate ori vrei sa trimiti o poza va trebui doar sa presezi cu cotul pe masa. Daca nu vrei sa mai ai grija apasarii butonului in timpul examenului, vezi modelul de camera i-Cheat S2 la care ajutorul tau poate instala pe calculator acasa o aplicatie gratuita speciala care se va conecta la camera ta. Cu ajutorul aplicatiei, prietenul tau care te ajuta poate controla camera, poate face poze de la distanta iar spre deosebire de S1, modelul S2 poate trimite si video.