Camera Video in Nasture GX-800 Pro

Camera GX-800 este model 2017 Vezi aici noul Model 2022 i-Cheat S4

Camera Video in Nasture i-Cheat S4

 

Este foarte important sa stii cum sa deosebesti o camera video pentru copiat gx800 originala, deoarece exista persoane rau intentionate care se folosesc de numele acestor camere iar in realitate vand produse mult inferioare.

Partea buna este ca le poti recunoaste usor:

 1. GX-800 Pro este singura camera care are mufa de incarcare Type C
 2. Firul dintre camera si unitatea de procesare este foarte subtire si are aprox 1.5m lungime
 3. GX-800 Pro are mai multe lentile cu nasture care se pot schimba cu usurinta: lentila cu zoom sau fara zoom, cu unghi de vizializare mare sau mai mic, in functie de nevoile fiecaruia.

Celelalte sisteme:

 1. firul intre camera si unitatea neagra de procesare e o pamblica lata:
 2. acea unitatea neagra de procesare se ascunde greu pe corp deoarece trebuie tinuta aproape de camera din cauza lungimii foarte scurte a acelei pamblici
 3. camera nu o poti monta la maneca sub nici o forma

Avantaje camera video pentru copiat gx800:

 1. NU ai nevoie de telefon Mobil cu tine in Sala de Examen
 2. imaginile LIVE sunt transmise la mii de km departare in doar 1…2 secunde
 3. imaginile le poti primi pe PC sau laptop si pe orice telefon sau tableta
 4. cel de acasa poate inregistra video sau face poze fara sa fie nevoie ca cel din examen sa apese pe vre-un buton
 5. imaginile se pot primi la 2..3 persoane din locatii diferite, simultan(se pot cupla 2..3 pt o camera pt a ajunge mai ieftin)
 6. autonomie acumulator pana la 3 ore
 7. dimensiuni mici – o poti ascunde usor

Camera GX800 are dimensiuni destul de reduse, camera in nasture are 0.5×0.5 cu 1mm grosime iar unitatea neagra de procesare al imaginilor este de marimea a doua cutii de chibrite. Camera pentru copiat GX800 are incorporat un acumulator reincarcabil ce are o autonomie de pana la 3 ore de functionare. NU mai esti nevoit sa iei acumulator extern cu tine cum era necesar pentru camera PX600 sau GX600.

Cea mai evoluata camera de copiat in nasture la ora actuala. Este capabila sa transmita Imagini LIVE cu subiectele, atat de pe o foaie de hartie cat si de la un Monitor LCD. Imaginile sunt transmise la sute si chiar mii de km departare cu doar 1…2 secunde intarziere!

La Camera poti folosi mai multe lentile.

Camera Video pentru copiat poate fi montata inlocuind un nasture de la camasa sau bluza din zona pieptului cat si de la maneca. Daca vei pune camera cu nasture la piept trebuie sa ridici putin foiaia pentru ca ajutorul tau de acasa ce primeste subiectele sa poata vedea subiectele pe foaie. El te va dirija prin casca din ureche cum sa misti foaia astfel incat acesta sa poate vedea toate subiectele. Daca vei pune nasturele cu camera la maneca, ajutorul tau de acasa care primeste subiectele te va dirija cum sa misti mana pentru a lua subiectele iar tie iti va fi mult mai usor sa faci acest lucru pentru ca ai mai multa mobilitate. Camera este foarte mica ca dimensiuni: are 0.5×0.5 cm cu 1mm grosime.

Lentilele cu nasture au unghiuri de vizualizare diferite, zoom mai mare sau mai mic si astfel iti va usura foarte mult sarcina de a filma subiectele deoarece poti alege lentila potrivita nevoilor tale: ai lentila cu zoom mai mare cu zoom mai mic, cu unghi de vizualizare mai mare sau mai mic pentru a le monta la maneca sau la piept si pentru examene la care subiectele sunt pe foaie sau la monitor LCD.
Este recomandat sa faci mai multe teste de dinainte cu persoana care urmeaza sa te ajute la examen si vei utiliza lentila cu care crezi ca te impaci mai bine.

Firul intre camera video pentru copiat gx800 in nasture si modulul negru este subtire si lung.

In primul rand camera in nasture pentru copiat are dimensiuni foarte mici:0.5×0.5 cu 1mm grosime. Astfel poti monta camera de copiat in maneca fara nici o problema deoarece garantat nu se va vedea. Peste 90% din utilizatori monteaza camera pentru copiat in maneca deoarece au mobilitate mai mare in a misca camera si a filma subiectele.
Apoi firul dintre camera in nasture si modulul de procesare a imaginilor este subtire si lung de aproximativ 1.5m. Astfel vei putea monta camera cu nasture atat la maneca cat si la piept. Modulul de procesare al imaginilor il poti ascunde pe corp acolo unde crezi ca e mai comod pentru tine. Celelalte modele de camera existene pe piata, intre camera in nasture si modulul de procesare a imaginilor este o pamblica neagra foarte lata.

Procesor Quad Core 1.8Ghz Cortex A53 ARM + GPU Mali T760 si are 2 Gb DDR3

Modelele GX700 si GX800 sunt singurele camere de pe piata care are un procesor CPU si GPU puternic + memorie de 2Gb ddr3. Camera are o putere foarte mare de procesare. Putere de calcul ce o foloseste pentru a comprima imaginile captate de catre camera in nasture, pastrandu-si in acelasi timp claritatea. Traficul de date necesar pentru a trimite imaginile ajutorului tau de acasa este mult mai mic. De ce este asa important? Cei care au mai folosit sisteme de copiat cu camera video stiu cu siguranta ca in zona unde vrei sa folosesti camera video trebuie sa ai semnal 4G bun. Altfel imaginile au intarziere mare, se blocheaza sau chiar nici nu te poti conecta la camera. Camera pentru copiat GX 700 comprima imaginile, pastrand in acelasi timp calitatea intacta. Astfel se reduce mult traficul necesar pentru a transmite imaginile ajutorului tau de acasa.

Ce trebuie sa ai cu tine in sala de examinare?

 1. Trebuie sa ai camera video GX-800 Pro
 2. Trebuie sa ai un sistem de copiat audio fara fire – pentru a putea primi rezolvarile inapoi

Poti utiliza orice sistem audio, camera doar transmite imagini video si nu are si audio integrat. La sistemele de copiat partea audio este separata de partea de video. Nu trebuie sa fie compatibile intre ele.
Este recomandat sa folosesti Cutiuta GSM deoarece vei introduce o alta cartela SIM si astfel nu este nevoie de telefon mobil nici pentru a primi raspunsurile inapoi.

Cum se pot Vizualiza si Memora imaginile trimise de camera video?

Ajutorul tau de acasa, cu ajutorul aplicatiei instalate va putea controla camera, tu nu trebuie sa apesi pe nici un buton in timpul examenului! El poate face face fotografii sau inregistra video subiectele. Apoi le poate vizualiza chiar daca camera ta este oprita deoarece se pastreaza in memoria dispozitivul unde aplicatia este instalata. Sau le poti trimite mai departe pe Facebook, WhatsApp, email, etc.
Aplicatia este disponibila in mod gratuit atat pe dispozitive mobile: tablete si telefoane android sau ios, cat si pe calculatoare sau laptopuri cu Windows sau Mac, etc.

Un avantaj al acestui sistem este ca se pot conecta doua persoane la aceeasi camera de copiat in nasture. Cele doua persoane se pot conecta in acelasi timp din locatii diferite. Astfel poti face cheta cu inca cineva, puneti jumate jumate si primiti subiectele amandoi. Urmand ca raspunsurile sa fie date fiecare de ajutorul lui personal.

Specificatii camera video pentru copiat gx800:

 1. Autonomie acumulator: pana la 3h
 2. Timp de incarcare: ~ 2h
 3. Unghi de vizualizare cu 30% mai mare decat la seria GX-600