Baterie RM-337 12 Ore Autonomie – set 10 buc

120 lei

Baterii RM-337 sau SR416SW se pot folosi la toate tipurile de casca de copiat fara fire de culoarea pielii. Sunt cele mai mici baterii care există. Avem modelul made în Japan cu oxid de argint ceea ce le conferă o autonomie foarte bună.

Baterie de calitate inalta: pana la 12 ore autonomie!

Descriere

Baterie RM-337 pentru casca japoneza de copiat, modelul nostru de baterie ofera o autonomie de pana la 12 ore de functionare continua. Este important de mentionat ca acest timp de 12 ore incepe sa se scurga din momentul introducerii bateriei in casca de copiat japoneza fara fire. Chiar daca folosesti sau nu casca! Atat timp cat bateria este in interior, aceasta se va consuma. Daca ai un examen mai lung incearca sa introduci bateria in casca inainte de utilizare.

Recomandam a se evita cumpararea unei baterie 337 pentru casca japoneza de pe siteuri precum OLX. Asta deoarece acestea provin de regula din Dragonii Rosii Bucuresti si sunt de slaba calitate – tin ~3 ore. Uneori datorita bateriilor de slaba calitate, casca poate incepe sa scoata sunete ascutite la un nivel ridicat. Se aude in incapere un piuit chiar si de la 10 metri. Tot din cauza bateriilor de slaba calitate se poate strica si casca – bateriile oxidate curg din ele si distrug casca de copiat.

Pachetul contine:

  • 10 baterii RM-337 SR416SW pentru casca de copiat japoneza

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Baterie RM-337 12 Ore Autonomie – set 10 buc”